Hikaaayesini okuyacam beeEvet kısmet konusunda katılıyorum abi de çok iyi ya hatunu büyülemişsin resmen. Kim bilir nasıl bir umut hayallere düşüncelere kapılmıştır gerçekten çok iyi
Hikaaayesini okuyacam beeEvet kısmet konusunda katılıyorum abi de çok iyi ya hatunu büyülemişsin resmen. Kim bilir nasıl bir umut hayallere düşüncelere kapılmıştır gerçekten çok iyi
Abi bi Varmısın Yokmusunda ki Hamdi beyi bide seni görmek isterdim jahshshsNothing.
Bu kadar büyüten sizlersiniz
İlerde bende dispatcher olup Vectra alıp Kütüphane'de takılıcam.Hikaaayesini okuyacam bee
Hiç tavsiye etmiyorum abi. Düşünsene hikayenin sonunda sen de varsın boşver kendi hikayeni yazıp okumaya devam etHikaaayesini okuyacam bee
R21 dedin bak koşasım geldi Daha gidenin rastlamadım hep vurduruyoz arabayıYa onu bunu geçin ib**ler R21'i çok güzel tasarlamışlar.
Yok be abi bizde işte yokluktan sıkıntıdan yoksa.Valla çevre deki bazı olaylardan sonra bir müddet kız falan istemiyorum.Kasmayın kendinizi bu kadar
Olmaması belki de sizin yararınıza
Birisi çıkar gelir ağzınıza sicar afedersiniz keske hic olmasaydı dersiniz
Ağrımayan başınızı ağrıtmayın
Babuş bu tiplere ne taktiği öneriyon sana rastlayanlardan bizi bulmaz
Sen onu bir de giderken görceksin.Böyle o jantları parlaya parlaya dönecek bir de kırmızı olursa tadından yenmez.Karşısına geçer oturup izlerim.R21 dedin bak koşasım geldi Daha gidenin rastlamadım hep vurduruyoz arabayı
Orhan abi yeni cihazlarda kitap mitap işlemiyor gerçekten. Para, ortam falan lazım, anasına falan sövünce etkileniyolar. Soketleri bile farklıdır belki valla teknoloji farkı
Yanlış hatırlamıyorsam 21'in spoilerinin içinde orjinalde bir miktar cıva bulunuyor.Sen onu bir de giderken görceksin.Böyle o jantları parlaya parlaya dönecek bir de kırmızı olursa tadından yenmez.Karşısına geçer oturup izlerim.
Biliyorum ya sağdan soldan duyuyorum her seyden haberim var nesil cok kötüOrhan abi yeni cihazlarda kitap mitap işlemiyor gerçekten. Para, ortam falan lazım, anasına falan sövünce etkileniyolar. Soketleri bile farklıdır belki valla teknoloji farkı
Kötü nesil bize denk geldi alüminyum abi yaBiliyorum ya sağdan soldan duyuyorum her seyden haberim var nesil cok kötü
Abi valla o konuda bir bilgim yok.Yanlış hatırlamıyorsam 21'in spoilerinin içinde orjinalde bir miktar cıva bulunuyor.
Emin değilim ama öyle bir şey duymuştum