Bizimde elimiz armut toplamiyor abi var güzel arşivler altyazılı hemdeAlfonso bence bu arkadaş için özel bi arşiv hazırlayalım yoksa deler geçer önüne gelendufhahdhahdHhzbssdjjs
Hoaydaaa simdiki gencler harbiden hızlı bizim zamanimizda cine5 vardı sifreli yayini izlicez diye kör olma tehlikesi atlattık biz ahahahahaBizimde elimiz armut toplamiyor abi var güzel arşivler altyazılı hemde![]()
Bizimde elimiz armut toplamiyor abi var güzel arşivler altyazılı hemde![]()
Alfonso bence bu arkadaş için özel bi arşiv hazırlayalım yoksa deler geçer önüne gelendufhahdhahdHhzbssdjjs
Hoaydaaa simdiki gencler harbiden hızlı bizim zamanimizda cine5 vardı sifreli yayini izlicez diye kör olma tehlikesi atlattık biz ahahahaha
Almayız ya ceza puanı berkin aga anlar halimizdenSen yine içindeki gençlik ateşini buralarda çok yakma aman diyim ceza puanı neyin türünden şeyler var![]()
Ben korktum![]()
![]()
@Berkinka Hocam bu konuyu başlığa sabitlesek ne de güzel olur üyelerin sohbet konusunu rahat görebilmesi açısından![]()
Geçin dalganızı sonra konuyu sabitleyin. Maalesef.
Konuyu kapatmaya açık ariyorum![]()
Kim dalga geçti? Süresiz BAN plsGeçin dalganızı sonra konuyu sabitleyin. Maalesef.
Konuyu kapatmaya açık ariyorum![]()
Bende de evlenmek için damatlık bile hazır ama kız yokCeyhun seni hiç böyle bilmezdik
Bu arada bende evlenmelik parça buldum, motor deyince sıralı 6 diyor![]()
arabayı komple bastan yapmıslar saka gıbıSECERELİ..
![]()
Lan bu renkte tr'de 2 tane vardı zaten 1 tanesi yalan oldu iyi miSECERELİ..
![]()
Benim EPS direksiyon sistemi olan airbag'li arabam bile lise talebesi olduKardeş benim araba 79 model benim araba şimdi senin baban yaşında mı oluyor![]()