Valla bi de kaç kere müzik paylaştım o başlık altında hiç dikkat etmemiştim şimdi gözüme çarpınca fark ettimhe valla benim de dikkatimi çekti de yazım yanlışı anlam düşüklüğü olan bi kaç başlık daha var ya onlara pek takmıyorlar sanırım

Valla bi de kaç kere müzik paylaştım o başlık altında hiç dikkat etmemiştim şimdi gözüme çarpınca fark ettimhe valla benim de dikkatimi çekti de yazım yanlışı anlam düşüklüğü olan bi kaç başlık daha var ya onlara pek takmıyorlar sanırım
bizler burada Yazım kural uzmanları değiliz olabilecek şeyler ben çok takmıyorum. Makale yazmıyoruz burada. Biraz ciddi oldu sankiValla bi de kaç kere müzik paylaştım o başlık altında hiç dikkat etmemiştim şimdi gözüme çarpınca fark ettim![]()
aha ünlü olmusumBayılıyorum şu youtube yorumlarına ya
Ekli dosyayı görüntüle 2448
İlgili video bu
Ekli dosyayı görüntüle 2449
edit pilli imiş bende arastırdım o zımbırtıbeyler şimdi testi izleyip geldim, son sahnede iyi kahkaha attım
şu aux'u bluetooth'a çeviren zımbırtıyı da ilk kez duydum.
bayağı kullanışlı bir şeye benziyor edinmek lazım bi tane
edit: station wagon çok daha güzel duruyor ve içi kırmızı daha ne olsun
edit2: station değil sport wagon sorry
kullanışlı bi alet ama ben beğendim.edit pilli imiş bende arastırdım o zımbırtı
dırek cakmak gırısıne fm transmıtter taksanız pekıkullanışlı bi alet ama ben beğendim.
şimdi tek ihtiyacım olan şey aux girişi olan bi araba
radyom ile mutluyum şimdilikdırek cakmak gırısıne fm transmıtter taksanız pekı
Şu kaset-aux dönüştürücüsüne benzer kaset-bluetooth adaptörleri var. Türkiye'de bulamıyorum. Bilgisi olan var mı?radyom ile mutluyum şimdilikzaten şu kaset şeklinde ucunda aux kablosu olan zımbırtıdan da var ara sıra onu kullanıyorum yetiyo bana
valla onu bilmiyorum da şu kaset-aux ikilisinde ses kalitesi ciddi oranda düşüyor almak isteyen arkadaşların aklında bulunsunŞu kaset-aux dönüştürücüsüne benzer kaset-bluetooth adaptörleri var. Türkiye'de bulamıyorum. Bilgisi olan var mı?
bauhaus hocam derken sız bluetooth olanından bahsetmıssınız duymamıstım onuŞu kaset-aux dönüştürücüsüne benzer kaset-bluetooth adaptörleri var. Türkiye'de bulamıyorum. Bilgisi olan var mı?
Ne diyorsunbauhaus hocam derken sız bluetooth olanından bahsetmıssınız duymamıstım onu
yok hocam ben normal klasık aux cıkısı verenden bahsetmıssınız dıye okudum bluetooth olanını ılk defa duydumNe diyorsun![]()