Kasko icin 2000 cok degilmi hocamBeyler debriyaj balata fiyatlarına ve özel hyundai servislerinin fiyatlarına baktım. Ayrıca Motorlu Sinana danışıp ondanda bilgi aldım. Şimdi teraziye koydum işi. Bir tarafda 500 tl ucuza yaptırmak var diğer tarafda iptal olacak olan arabanın garantisi var.
En iyisi arabayı bir süre kapıda dinlendirip, tabanvay yola devam etmek. Benzin masraflarını tamamen bitirip ayda 440 tl artırıp 3 ayda debriyaj set ve montaj parası çıkarmak. Kendime mali cizerge çıkartmam gerekiyor. Arabanın Muayeneside şubat ayında. Mayısda ise Kasko yenilemesi var. Benim ne yapıp edip mayısa kadar ,
1000 tl debriyaj parası
2000 tl kasko parası
300 tl muayene parası denkleştirmem gerekiyor![]()
Hadi ozaman pamuk eller cebe herkes 1000 tl versin. Sorunsuz kompakt sedan alayim...
Tabii ki de hatta her yıl o mineral tüpleri değişiyor.Suyun icine koyulmasi gereken mineralleri ekliyormusunuz peki
O değil de, diğer başlıklarda "araba şöyle kaçıyor, böyle gidiyor" diye anlatırken burada "bebek arabası bagaja sığıyor" seviyesindeyiz. Yani Geyik Başlığı = gerçek dünya, diğer başlıklar = MATRIX
O zaman eyvallah bizim oyle imkanlarimiz yoktu tavsiye etmiyorum pekTabii ki de hatta her yıl o mineral tüpleri değişiyor.
Ayiptir sormasi kaca aldiniz hocamO değil de, diğer başlıklarda "araba şöyle kaçıyor, böyle gidiyor" diye anlatırken burada "bebek arabası bagaja sığıyor" seviyesindeyiz. Yani Geyik Başlığı = gerçek dünya, diğer başlıklar = MATRIX
İ20 İle iç ve bagaj hacmi arasında çok bir fark yok o halde?25 litre fazlasi varmiş..
Babam da Golf'e portbağaj alacam diyorBeyler siz hic merak etmeyin biz bir kac bebek arabasini denedik bagaj pandizotuna kadar sikintisiz giriyor. Bende @stan ile ayni kafadayim. Kizim babaannesi ve eşim rahat sigiyor. Bir boş koltuk bile var. Olmadi portbagaj aliriz..
Valla dayı ya yeni Logan vermelerini beklerdim.Şu video'ya denk geldim biraz önce
Harbiden ayıp etmişlerValla dayı ya yeni Logan vermelerini beklerdim.