Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babam ben ve kardeşimi hep hb araba ile taşıdı.Şu an da uzun yola filan hb arabayla gidiyoruz.Biz sığıyoruz valla.

Ya konu aslında arabadan ziyaede, çocuğun eşyalarında bitiyor. eğer pratik olmayan bi bebek arabası olsa sığmaz. Örneğin abimde 2013 fiesta var ve bagajı daha büyük. Ama onların bebek arabasını sığdırmak için pandizotu kaldırmak gerekiyor.

Ka
Beyler debriyaj balata fiyatlarına ve özel hyundai servislerinin fiyatlarına baktım. Ayrıca Motorlu Sinana danışıp ondanda bilgi aldım. Şimdi teraziye koydum işi. Bir tarafda 500 tl ucuza yaptırmak var diğer tarafda iptal olacak olan arabanın garantisi var.
En iyisi arabayı bir süre kapıda dinlendirip, tabanvay yola devam etmek. Benzin masraflarını tamamen bitirip ayda 440 tl artırıp 3 ayda debriyaj set ve montaj parası çıkarmak. Kendime mali cizerge çıkartmam gerekiyor. Arabanın Muayeneside şubat ayında. Mayısda ise Kasko yenilemesi var. Benim ne yapıp edip mayısa kadar ,
1000 tl debriyaj parası
2000 tl kasko parası
300 tl muayene parası denkleştirmem gerekiyor :(
Kasko icin 2000 cok degilmi hocam

O değil de, diğer başlıklarda "araba şöyle kaçıyor, böyle gidiyor" diye anlatırken burada "bebek arabası bagaja sığıyor" seviyesindeyiz. Yani Geyik Başlığı = gerçek dünya, diğer başlıklar = MATRIX

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...