Yav nasıl elin gitmiyor yapma etme18 abi ne hocası.Babam hep der abi al bir kitap oku falan ben de istiyorum ama elim gitmiyor işte. Bende çok fazla üşengeçlik var.

Ne olursa olsun oku kardeşim

Yav nasıl elin gitmiyor yapma etme18 abi ne hocası.Babam hep der abi al bir kitap oku falan ben de istiyorum ama elim gitmiyor işte. Bende çok fazla üşengeçlik var.
Bu nasıl bir şansızlıktır be reisBugün evde sinsice kabaran halıya takılıp sinkaflı şekilde yere düştüm. Düşerken ağzım yüzüm kenardaki elektrik süpürgesinin sapıyla dağılmasın diye biraz şekilsiz düşünce dizim yere vurdu. İlk acısı çıkana kadar yerde bekleyeyim dedim ne var ne yok öyle anlarım. Babam o ara odadan çıktı "daha düz yolda yürüyemiyorsun, nasıl bırakayım ben seni bu evde" dedi gitti.
Sinirden acımı unuttum kalktım. Hala dizim şiş vaziyette geziyorum. 1 haftaya ancak iner o şiş. =)Bazen çok acaip tepki veriyolar abi ya. Düz yolda yürüme mevzusunu biz de çok yapıyoz. bi de 3 4 sene önce evin içinde yürürken bileğim burkuldu 2 çatlak bi kırık oluştu. O gün bugündür her halı sahaya gidecek olduğumda sen daha düz yolda yürüyemiyon maça mı gidecen lafını muhakkak geçirir![]()
Ev el yapımı labirent aga. Az bile oluyor. Bir de kafam dalgın bu aralar dikkat çok dağılıyor. Cs'de filan leş gibi oynayıp takımı satıyorum. Unutkanlığım olabiliyor. Sadece direksiyonda odaklanabiliyorum. Öyle bir olmuş ki, herkesi düşürecek şekilde kıvrık kalmış. Günün talihlisi ben oldum.Bu nasıl bir şansızlıktır be reis![]()
Teşekkür ederim önerin için, ne büyük nimet olduğunun farkındayım. Kitabı alayım da deniyim okumayı bakalım ne olacak.Yav nasıl elin gitmiyor yapma etmeGünde ortalama 40 sayfa okusan 20dk'da, yılda ortalama 42 kitap yapar. Yavaş yavaş alistirman laizm kendini. Öyle direk dünya klasikleridnen falan da baslama Stephen King oku Tess Gerritsen oku yani biraz sürükleyici kitaplar oku ki ilk zamanlar okuma alışkanlığı kazan.
Ne olursa olsun oku kardeşim![]()
Ben de kaçar. Cümleten iyi geceler gençler.Beyler ben yatıyorum, fena sinirlerim bozuldu iyi geceler
Hah yani o videoyu kimlerin izlediğini görüntüleyemiyor dimi?facebookta paylaşılanları izleme olayı gelmedi henüz müdür
Dur la tamam gördüm okudum. Ama feysi olmayan adamım ben. Eski usül yüz yüze görüşüyorum.Lan bi soru sordum gitmeyin hemen hahdhahshsah
Yav ben de öyle feys insanı değilim de bi video denk geldi izlemiş bulundum içime kurt düştü şimdiDur la tamam gördüm okudum. Ama feysi olmayan adamım ben. Eski usül yüz yüze görüşüyorum.
Stalk sezdimTamamdır merak ediyordum da
İyi oldu öğrendiğim
En babasından hemdeStalk sezdim![]()