Yasin dök içiniHahadjahahah abi erkeğin doğasında var hor görmeyin olur böyle muhabbetler![]()
Makinacılar ağlıyordu...
Yasin dök içiniHahadjahahah abi erkeğin doğasında var hor görmeyin olur böyle muhabbetler![]()
gazi yada şehit alma da ne alırsan al1.6 yok ki çevrede olsa bile %60 ÖTV oranina giriyor. En iyisi köyden almakgerçi bunu diyincede annem kızıyor ecnebi gelin alam diyincede kızıyor ne alacam yav ben
.
sorma ya. vırajlara son gazla gırdıgım yol tutusu ıle ovundugum arabanın balansı gıttı.içesim geldi şu an![]()
Samsun kızı bulayım sana filinta gibi1.6 yok ki çevrede olsa bile %60 ÖTV oranina giriyor. En iyisi köyden almakgerçi bunu diyincede annem kızıyor ecnebi gelin alam diyincede kızıyor ne alacam yav ben
.
Valla herkesde benim nesilde hasar kaydı var ve abi sıkıntı o. Hepside sigortadan para almak için yüksek göstertilmiş yoksa arkadan çakinca pert olma falan yok kendisi garajda yanlışlıkla çakmışgazi yada şehit alma da ne alırsan al![]()
1.6 yok ki çevrede olsa bile %60 ÖTV oranina giriyor. En iyisi köyden almakgerçi bunu diyincede annem kızıyor ecnebi gelin alam diyincede kızıyor ne alacam yav ben
.
Aman abi oralar riskli iş hiç bulaşmayalım daha iyi basa büyük ihale alırız yoksa.Uzak akraba kızı al![]()
dusunulmesı gereken bır durum .gazi yada şehit alma da ne alırsan al![]()
Pulusoglu bey ne yapıyosunuz ahahahahahbirdaha düşün istersen.
![]()
Abi öyle yerler benim gibi bir öküzü deli eder yav. Ama bu sömestr da gidecem bakam.Ya ceyhun ben sana taktikleri saldım abicim
Sen dinlemiyorsun ki maximaorhan abini
Bem uni donemi full öyle takılıyodjm
otomobıl reklamı hocam bu ne varmıs alla alla.Pulusoglu bey ne yapıyosunuz ahahahahah
Like kasıyo yeminlen ahahahahahahahahahahahahPulusoglu bey ne yapıyosunuz ahahahahah
Lan neyini deli edecekAbi öyle yerler benim gibi bir öküzü deli eder yav. Ama bu sömestr da gidecem bakam.
Pulusoglu bey ne yapıyosunuz ahahahahah
İşin püf noktası kahveLan neyini deli edecek
Gideceksin bi süre sessiz sakin görüneceksin
Sonra da yaklaşacaksın bi şekilde artık kitap mı hediye edrrsin kahve mi ısmarlarsın bilemem