berkinin klavyesini düşün knk cips kraker ekmek çay fln hepsi vardır o klavyeden sana ban atıyo ıyyyyyyyy çok güzel olurAllahın sopası yok işte cayır cayır ban atar ceza puanı yazarsan bilgisayarın bozulur tabi.
Dualarım kabul oldu tşkler yarabbim
berkinin klavyesini düşün knk cips kraker ekmek çay fln hepsi vardır o klavyeden sana ban atıyo ıyyyyyyyy çok güzel olurAllahın sopası yok işte cayır cayır ban atar ceza puanı yazarsan bilgisayarın bozulur tabi.
Dualarım kabul oldu tşkler yarabbim
Sabah malum şafak operasyonu gibi gece gece okula gidecez o yüzden ben kaçar.Ya neree gidiyonuz ya
ayşe tatile çıksın.Sabah malum şafak operasyonu gibi gece gece okula gidecez o yüzden ben kaçar.
@Berkinka bu arkadas neden banlanmadı bi açıklama var mı?berkinin klavyesini düşün knk cips kraker ekmek çay fln hepsi vardır o klavyeden sana ban atıyo ıyyyyyyyy çok güzel olur![]()
Bence çokda zorlama. Ne olur ne olmaz.berkinin klavyesini düşün knk cips kraker ekmek çay fln hepsi vardır o klavyeden sana ban atıyo ıyyyyyyyy çok güzel olur![]()
Yürek yemiş gelmişBence çokda zorlama. Ne olur ne olmaz.
ulan ne demek banlanmadı. Kim seviyo lan benden başka berkini. Hepiniz düşmansınız bi ben savunuyom. yazıkkkk@Berkinka bu arkadas neden banlanmadı bi açıklama var mı?
kusura bakma bro. berkinin kestiği parmak acımaz.Ya banane o zamam benim de puanımı silsin haksızlık bu
Bilgisayarin basına gecmeden ellerimi yıkarım, ve başındayken de katiyen birşey yemem.berkinin klavyesini düşün knk cips kraker ekmek çay fln hepsi vardır o klavyeden sana ban atıyo ıyyyyyyyy çok güzel olur![]()
Antalyaya geldim şehri sel bastı dışarı çıkıp piyasa yapmak istiyorum çıkamıyorum bu nasıl bir cenabetliktir. Günaydın abiGünaydın gençler, yürek yemişler, tükancı abiler, operasyoncu liseliler ve kader mahkumları
Antalyaya geldim şehri sel bastı dışarı çıkıp piyasa yapmak istiyorum çıkamıyorum bu nasıl bir cenabetliktir. Günaydın abi