Bende yazın günde 2 defa duş alırım hakan, samsun birde sahil şehri nem çok fazla gerçekten sıcak bunaltıyor.Bir sabah bir akşam duş alırız.aynen öyle ben de, bizimkilerde hep öyle söyledi ama 18 yaşıma kadar sobalı evdeydim, hal öyle olunca banyo zaten ısınmıyordu ayda 2 3 defa hasta oluyodum muhakkak o yüzden yatmadan duşunu al derlerdi bende alışkanlık, hatta günde 2 defa duşa giriyorum.
Sa beyler bayanlar. Nasılsınız?
Bende yazın günde 2 defa duş alırım hakan, samsun birde sahil şehri nem çok fazla gerçekten sıcak bunaltıyor.Bir sabah bir akşam duş alırız.
As biraz meşhur olmuşumSa beyler bayanlar. Nasılsınız?
Noldu be napti simdi
Sahil,deniz yürüme 10 dk mesafemde..Ama vakit olmuyor cumartesi öğleden sonra ve pazar günü girebiliyorum denizealeykümselam gardaş şükür sen nassın ?
sahil kentinde yazın 2 duş kesmez bide denize atlarım benZonguldakta akşam 7de işten çıkıp yarım saat yüzüp 2 bira atıp ondan sonra eve gidiyodum
![]()
Ben şükür iyiyimde sen nasıl meşhur oldun?As biraz meşhur olmuşum
sen nasılsın?
İyiyim be abi yeni uyandım.aleykümselam gardaş şükür sen nassın ?
sahil kentinde yazın 2 duş kesmez bide denize atlarım benZonguldakta akşam 7de işten çıkıp yarım saat yüzüp 2 bira atıp ondan sonra eve gidiyodum
![]()
https://www.otopark.com/2017/01/otomobil-inizi-nasil-tanimlarsiniz-forum/Ben şükür iyiyimde sen nasıl meşhur oldun?
Sahil,deniz yürüme 10 dk mesafemde..Ama vakit olmuyor cumartesi öğleden sonra ve pazar günü girebiliyorum denize![]()
Nasılsın Ceyhun?Ben öğle yemeğimi yedim sen daha kahvaltı etmemişsindirİyiyim be abi yeni uyandım.
Anaaaa bende ünlü olmuşum yalaaaaa
Hiç yok valla abi. Ama o taraflara geliyorsan görüşebiliriz. Atlar otobüse gelirim. Esas haftaya senle otoparkı basarız tatlımızı falanda alıp.@gtepro ceyhun bugun bauhaus luk ısın varmı
Valla yapmadım be abi şimdi napsam diye düşünüyorum. Afiyet olsun bu aradaNasılsın Ceyhun?Ben öğle yemeğimi yedim sen daha kahvaltı etmemişsindir![]()