Hoşbuldum panpa, eve geldim işte anca vakit bulabildimHacı neredesin sen yav hoşgeldin![]()

Beni de iççççsenin imzandaki çocuğun elindeki meyvesuyunu içerim lan ben, başladın mı spora ?![]()

Hoşbuldum panpa, eve geldim işte anca vakit bulabildimHacı neredesin sen yav hoşgeldin![]()
Beni de iççççsenin imzandaki çocuğun elindeki meyvesuyunu içerim lan ben, başladın mı spora ?![]()
Tamamdır aldım mesajını dediklerinde haklısın fakat bu başlığın kapatılıp yenisinin açılmaması ciddi sıkıcılık yaratacaktır düşüncesindeyim. Buraya sadece biz yazmıyoruz ara sıra başka dostlarımız geliyo onlarla da sohbet ediyoruz. Yani en azından sinir stresi atabileceğimiz gülüp sohbet edeceğimiz bi başlıktı bu.Çok uzun hocam ya, özelden yazıyım mı ? Gizli saklı yok.
telefon cektıgı zaman elımden geldıgınce tabıkıtelefondan yazanlara cevap vermicen mi ?
Tamamdır aldım mesajını dediklerinde haklısın fakat bu başlığın kapatılıp yenisinin açılmaması ciddi sıkıcılık yaratacaktır düşüncesindeyim. Buraya sadece biz yazmıyoruz ara sıra başka dostlarımız geliyo onlarla da sohbet ediyoruz. Yani en azından sinir stresi atabileceğimiz gülüp sohbet edeceğimiz bi başlıktı bu.
Yeni mod forumdan birisi mi olacak yoksa dışarıdan bizi tanımayan birisi falan mı gelecek o konuda bi bilgin var mıBakalım yani benim aklımdaki düşünce buraya gelecek bir moderatörün devamlı geyik başlığına bakması.
Çünkü içerideki muhabbet samimi, çoğunlukla kural dışı bir şey olduğunda birbirinizi (doğal olarak) şikayet etmiyorsunuz. Daimi kontrol lazım yani. Belki devam edilir, moderatör gelince bu kapatılıp yenisi de açılabilir. Oda bir başka yöntem yeni bir sayfa açmak için.
Bakalım yani benim aklımdaki düşünce buraya gelecek bir moderatörün devamlı geyik başlığına bakması.
Çünkü içerideki muhabbet samimi, çoğunlukla kural dışı bir şey olduğunda birbirinizi (doğal olarak) şikayet etmiyorsunuz. Daimi kontrol lazım yani. Belki devam edilir, moderatör gelince bu kapatılıp yenisi de açılabilir. Oda bir başka yöntem yeni bir sayfa açmak için.
Yeni mod forumdan birisi mi olacak yoksa dışarıdan bizi tanımayan birisi falan mı gelecek o konuda bi bilgin var mı
BERKİN GİDER AYAK DÜZBORUNUN PUANLARINI SİL!!!!
Yine burada moderatör olacağım da aktif olarak görev yapmayacağım. Özel isteklerinizi alabilirim
Sitenin şalteri bende zaten![]()
Abi ben bunu imzam yapıcam her gördüğünüzde KORKMAYIN TİTREYİN ahshahshahshSitenin şalteri bende zaten![]()
777'nin yeri ayrı.Vazgeçtim
777'nin yerini dolduramaz kusura bakma Berkin
Çok uzun hocam ya, özelden yazıyım mı ? Gizli saklı yok.
Modaratör olunca herkese r9 vereceksen seni seceriz@Berkinka reis buranın moderatörü ben olabilirim sen rahat ol benim kafa hep yerinde bakarım buraya ben.