Araba teste girmeden once Harun Tastan’in elinden gecmis. O lastiklerin baska aciklamasi olamaz
Çok başarılı.Uzun bir otomobil olmasına rağmen HB gibi davranmış, ok gibi maşaallah..
Yağ gibi akıyor vallahi.. Ailem falan olsa tercih edeceğim ilk modeller arasına girerdi.Çok başarılı.
Gerçekten çok iyi. RS3'ü de şu seviyeye getirebilseler mükemmel bir alet olacak o da ama şimdilik sadece düz yolda akıl alıyor.Uzun bir otomobil olmasına rağmen HB gibi davranmış, ok gibi maşaallah..
Getirirler muhtemelen. En azindan rs4'un bu kadar iyi oldugunu gordukten sonra digerleri de nasibini alir.Gerçekten çok iyi. RS3'ü de şu seviyeye getirebilseler mükemmel bir alet olacak o da ama şimdilik sadece düz yolda akıl alıyor.
Yuh be kardeşim bu araba da döndü şu teknoloji ve şase olayı ne kadar boyut atlıyor en büyük kanıtı viraj dönerim ben diyen arabayı yer buBu da canavar çıktı..
Cidden guzel ayarlamislar araci. Kucuk sinif bir otomobil kivrakligiyla gecti parkuru. Tebrik etmek lazim.Yuh be kardeşim bu araba da döndü şu teknoloji ve şase olayı ne kadar boyut atlıyor en büyük kanıtı viraj dönerim ben diyen arabayı yer bu
42.sn de sürücünün yüzü açıklıyorBurada paylaşıldı mı bilmiyorum bulamadım da, Kona da hiç fena değilmiş.
Bu adamlar bu geyik testi işini bayağı geliştirdiler ya. Artık genel puanlama ve burada da arada konuştuğumuz sürücü yetkinliği konularını da gündeme getirmeye başlamışlar.Aracı oldukça beğenmişler ama bununla beraber şoföre ve lastiklere de sallamışlar
İlk ben de şaşırdım. Dedim acaba yanlış mı çeviriyorum ama yok, sürücüye sallamışlar bildiğin Lastikleri de bir türlü anlayamadım. Arkadaş tamam bu araba hothatch, muhtemelen de daha önce test aracı olarak kullanıldı ama daha yeni çıktı yahu araba. Belli ki herkes üstüne çıka çıka sinan gibi kullanmış. Ee bir kaç denemeden sonra kondisyonu da düşüyor haliyle.Bu adamlar bu geyik testi işini bayağı geliştirdiler ya. Artık genel puanlama ve burada da arada konuştuğumuz sürücü yetkinliği konularını da gündeme getirmeye başlamışlar.
Bu arada Fiesta'nın tepkileri çok iyi be. Elektronik destekler ve kilitli diferansiyel sayesinde 2,5 teker yere bassa arabaya yetiyor.
Anlaşıldı, bunlar sürücüleri kovacaklar onun yolunu yapıyorlar
small wide a çok para yatırdılar.Bu da canavar çıktı..
Çok tatlı dönmüş swift.Fiesta st nin eline su dökemez ancak yime pistlerin kiralık arabası olacak kıvamda etkileyici altyapısı var belli
Jeep çok çekti bu testlerden. Hırs yapmışlar belli ki.Bu da canavar çıktı..