Ben de devrilmesini bekledim ilk dönüşte ama devrilmedi. Bu haline de çok şükür. Otoyolda 80-90 kenardan kenardan yol almak kafi bununlaE iyiymiş. Eskiden devriliyordu bunlar
Ben de devrilmesini bekledim ilk dönüşte ama devrilmedi. Bu haline de çok şükür. Otoyolda 80-90 kenardan kenardan yol almak kafi bununlaE iyiymiş. Eskiden devriliyordu bunlar
Azami hızı 140 zaten hocam.Ben de devrilmesini bekledim ilk dönüşte ama devrilmedi. Bu haline de çok şükür. Otoyolda 80-90 kenardan kenardan yol almak kafi bununla
İsabet olmuş hocam. Neticede bu aracın kullanım amacı belli. Tamamen amacına hizmet eden bir makineAzami hızı 140 zaten hocam.
Vag B segment sıkıcılığı çözmüş mü gibi mi ne?
D segment ve bu boyutta ki bir araç için gayet güzel. Oldukça beğendim diyebilirim.
Ben de başarılı buldum. Gayet dengeliD segment ve bu boyutta ki bir araç için gayet güzel. Oldukça beğendim diyebilirim.
Eee.. Altyapıda maliyet düşürmenin mutlaka bedeli olacaktı.Sundan cok daha iyi tepkiler veren rakipleri var ustelik premium degil.
Nerelere geldik daha az önce burdaydım dedirtecek cinstenEyvah eyvah
Arabayı çamura toprağa sokmuşlar yıkamadan da teste sokmuşlar nerede adaletEyvah eyvah