Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
2. el sıkıntı iş panpa ya temiz denk gelirse neden olmasın.
Astra OPC testinden bu yana Otopark'tayım, 3-4 yıl olmuştur heralde ama işten güçten pek vakit bulamıyor insan. ama daha sık girerim tabi
Bu arada kullanıcı adını değiştiremiyor muyuz? O zamanlarda almıştım kullanıcı adını öyle kaldı değiştirmek istiyorum
Keşke şimdi alma imkanım olsaAttıklarımın 2 tanesi 0 km
Kırmızı olan çiçek
Diğeri de hiç fena değil
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Gaza getirmekten ziyade mantıklı seçenekler üzerinde düşünmeye sevkediyor forumBu otomobil forumları bazen iyi olmayabiliyor, insanı çok gaza getiriyorsunuz, heveslendiriyorsunuz. İnsan insana bunu yapmaz, ayıptır
Bu otomobil forumları bazen iyi olmayabiliyor, insanı çok gaza getiriyorsunuz, heveslendiriyorsunuz. İnsan insana bunu yapmaz, ayıptır
Keşke şimdi alma imkanım olsa
İşte para olmayınca mantıklı düşünmeye sevk etme özelliği, yerini gaza getirmeye bırakıyorGaza getirmekten ziyade mantıklı seçenekler üzerinde düşünmeye sevkediyor forum
Hadi inşaallah hocam yakışırAbi 0 km gri içi bejli siyahlı deri olan v40 bulduk 0 km intellisafe paket de var acc filan 111 bine verdiler para yok borç var
Seneye inşallah
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Volvo da ikinci elde biraz değer kaybı oluyor ...
Bu nedenle 2.el daha mantıklı olur .
Volvo çok mantıklı bencede ..
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fark çok olduğu için bende Mazda 3'e geçmezdim açıkçası..Uzun zamandır bende V40 bakıyorum..Hayranım arabaya Ama fiyatlarını görünce uzun zaman bakmaya devam edeceğiz gibi duruyor
1.2 tsi fabia kullanıyorum bende, bende segment farkı olacaktı direk, birde mazda alıp uzun yol yapmayacaksan power sense gerek yok bence power yeterli olacaktır. ama 1.2tsidan sonra performans beni tatmin etmedi, ve 1 2 litre fazla yakacak oluşu üzdü. ben açıkcası şuan arkadaşların dediği gibi v40 bakıyorum. o segmentte en mantıklısı v40 gibi geliyor.
Kırmızı v40'ı biriniz alsanıza ya, bi kaç sene sonra biz sizden alırız
arabanın 2. eli forumu kızıştırır amaKırmızı v40'ı biriniz alsanıza ya, bi kaç sene sonra biz sizden alırız
haha o fiyata yeni kasa dizel olcaktı, durmaz ilk ben alırdımKırmızı v40'ı biriniz alsanıza ya, bi kaç sene sonra biz sizden alırız
O
arabanın 2. eli forumu kızıştırır ama