KAPALI Golf 7 Satılıp Mazda 3 Benzinli Alınır Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. el sıkıntı iş panpa ya temiz denk gelirse neden olmasın.
Astra OPC testinden bu yana Otopark'tayım, 3-4 yıl olmuştur heralde ama işten güçten pek vakit bulamıyor insan. ama daha sık girerim tabi :)
Bu arada kullanıcı adını değiştiremiyor muyuz? O zamanlarda almıştım kullanıcı adını öyle kaldı değiştirmek istiyorum :)

Maalesef hocam :)

Bu otomobil forumları bazen iyi olmayabiliyor, insanı çok gaza getiriyorsunuz, heveslendiriyorsunuz. İnsan insana bunu yapmaz, ayıptır :D

Abi 0 km gri içi bejli siyahlı deri olan v40 bulduk 0 km intellisafe paket de var acc filan 111 bine verdiler para yok borç var :D
Seneye inşallah

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Konu başlığına cevaben ...
Yok, alınmaz. Yani ben almazdım ....
Tabi Allah büyük konuşturup aracımı sattırıp bana aldırtır bir Mazda 3 ama :)

Bence mantıklı değil ... fBu arada amaç farklı olmaksa Volvo V40 ok, ama genel paket, 2nci el değeri vs vs gibi konular işin içine girdiğinde bence Golf den sonra V40 da olmaz... Arkadan itiş sürüş keyfi için 1 serisi olabilir... tam Premium his için Audi A3 olur.. onun dışında direk sınıf atlanır...

Zaten 100k üstü bence, 1600 üstü olmadıkça, 1-3 yaş arası D sınıfıdır.

1.2 tsi fabia kullanıyorum bende, bende segment farkı olacaktı direk, birde mazda alıp uzun yol yapmayacaksan power sense gerek yok bence power yeterli olacaktır. ama 1.2tsidan sonra performans beni tatmin etmedi, ve 1 2 litre fazla yakacak oluşu üzdü. ben açıkcası şuan arkadaşların dediği gibi v40 bakıyorum. o segmentte en mantıklısı v40 gibi geliyor.

Fark çok olduğu için bende Mazda 3'e geçmezdim açıkçası..Uzun zamandır bende V40 bakıyorum..Hayranım arabaya :)Ama fiyatlarını görünce uzun zaman bakmaya devam edeceğiz gibi duruyor :)
1.2 tsi fabia kullanıyorum bende, bende segment farkı olacaktı direk, birde mazda alıp uzun yol yapmayacaksan power sense gerek yok bence power yeterli olacaktır. ama 1.2tsidan sonra performans beni tatmin etmedi, ve 1 2 litre fazla yakacak oluşu üzdü. ben açıkcası şuan arkadaşların dediği gibi v40 bakıyorum. o segmentte en mantıklısı v40 gibi geliyor.

Kırmızı v40'ı biriniz alsanıza ya, bi kaç sene sonra biz sizden alırız :D :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...