Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
haha o fiyata yeni kasa dizel olcaktı, durmaz ilk ben alırdım
abi benim kesin dizel almam gerekiyor, havalimanında çalışıyorum her gün git gel 60km, birde 2018de yeni havalimanı yapılacak orası 100km bana git gel 200kmD2 de 1500 kiloyu zor kaldırır hocam
Biz Golf almadan önce d2 v40 r design alacaktık nasip olmadı.D2 nin performansı az gelir gibime geliyor
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
abi benim kesin dizel almam gerekiyor, havalimanında çalışıyorum her gün git gel 60km, birde 2018de yeni havalimanı yapılacak orası 100km bana git gel 200km
ben zaten önceden dizel corolla vardı 4.5 yakıyordu fabia bir geçtim 2 katı oldu direk, performans çok öenmli bir konu ama cebimizide düşünmemiz gerekiyor ki istanbuldaki trafiği göz önünde bulundurduğumuzda basıcak yol olmaması vs. v40 d2 okadar üzmez beni, sevdik bikere katlanırızO zaman çare dizel hocam
Bizim araba da senede 20 bin km yapıyor bakalım benzinli pek yemiyor
abi benim kesin dizel almam gerekiyor, havalimanında çalışıyorum her gün git gel 60km, birde 2018de yeni havalimanı yapılacak orası 100km bana git gel 200km
ben zaten önceden dizel corolla vardı 4.5 yakıyordu fabia bir geçtim 2 katı oldu direk, performans çok öenmli bir konu ama cebimizide düşünmemiz gerekiyor ki istanbuldaki trafiği göz önünde bulundurduğumuzda basıcak yol olmaması vs. v40 d2 okadar üzmez beni, sevdik bikere katlanırız
t3ü kullanma fırsatım oldu, araç gayet seri 1554kilo olmasına rağmen birde arabada 3 kişiydik, 1800kilo de. birde spor moda alınca hem o güvenlik hissi, oturaklılığı seriliği beni mest etti, ama yakıt tüketiminde 12.5 yazıyordu. gerçek değer değildir tabiki test aracı olduğundan. satıcı arkadaş 8lt dedi ama bence rahat 9.5 10 yakacaktır.O zaman d2 candır gerisi heyecandır
Tdi Golf baya az yakıyor T3 V40 alırsak yakıt konusunda aratacaktır kendini
1.6 motor atmosferik bence baya yeterli. Yakit tuketimi gayette makul yahu.1.2 tsi fabia kullanıyorum bende, bende segment farkı olacaktı direk, birde mazda alıp uzun yol yapmayacaksan power sense gerek yok bence power yeterli olacaktır. ama 1.2tsidan sonra performans beni tatmin etmedi, ve 1 2 litre fazla yakacak oluşu üzdü. ben açıkcası şuan arkadaşların dediği gibi v40 bakıyorum. o segmentte en mantıklısı v40 gibi geliyor.
t3ü kullanma fırsatım oldu, araç gayet seri 1554kilo olmasına rağmen birde arabada 3 kişiydik, 1800kilo de. birde spor moda alınca hem o güvenlik hissi, oturaklılığı seriliği beni mest etti, ama yakıt tüketiminde 12.5 yazıyordu. gerçek değer değildir tabiki test aracı olduğundan. satıcı arkadaş 8lt dedi ama bence rahat 9.5 10 yakacaktır.
hocam kendi aracımla kıyasladım yanlış anlaşılma olduysa kusurabakma yoksa bende çok severim mazda1.6 motor atmosferik bence baya yeterli. Yakit tuketimi gayette makul yahu.
Est canim herkesin kendi zevki ya bilmiyorum hep gomuyorlar mazdayi uzuluyorumhocam kendi aracımla kıyasladım yanlış anlaşılma olduysa kusurabakma yoksa bende çok severim mazda
Mazda candır, ama yurtdışındaki hibi bi sağlam motor koysalar uçsa kaçsa, türkiyede tutamazlar mazdayı sonraEst canim herkesin kendi zevki ya bilmiyorum hep gomuyorlar mazdayi uzuluyorum
yakıt ortalamanız kaç acaba sizin ?Yaza doğru araba almayı düşünüyorum..V40 hayal gibi Mazda'da aklımdakilerden biri açıkcası.Est canim herkesin kendi zevki ya bilmiyorum hep gomuyorlar mazdayi uzuluyorum
Bana sormayin 2011 model bendeki sigara yaktirir tuketimiyakıt ortalamanız kaç acaba sizin ?Yaza doğru araba almayı düşünüyorum..V40 hayal gibi Mazda'da aklımdakilerden biri açıkcası.
hocam 8,5lt olması lazım. bende araştırmıştım bayayakıt ortalamanız kaç acaba sizin ?Yaza doğru araba almayı düşünüyorum..V40 hayal gibi Mazda'da aklımdakilerden biri açıkcası.
1 yada 1.5 koy üzerine. Eğer İstanbul için konuşuyorsak 2 litre koymanızı rica edeceğim.https://www.sahibinden.com/ilan/vas....5-skyactive-g-reflex-hatasiz-376396141/detay
teknik verilerde şehiriçi 6.8 yazıyor tabi bunun üstündedir ama ne kadar üstünde
her zaman yardımcı olmaya çalışırız hocam bunun için burdayızDoğuda Öğretmenim.Buralarda öyle trafik pek yok 7.5-8 arası ideal olur benim içinde.İlginiz için teşekkür ederimYakın zamanda detaylı olarak başınıza bela olabilirim araba alma konusunda şimdiden söyleyeyim