KAPALI Golf 7 Satılıp Mazda 3 Benzinli Alınır Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D2 de 1500 kiloyu zor kaldırır hocam
Biz Golf almadan önce d2 v40 r design alacaktık nasip olmadı.D2 nin performansı az gelir gibime geliyor

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
abi benim kesin dizel almam gerekiyor, havalimanında çalışıyorum her gün git gel 60km, birde 2018de yeni havalimanı yapılacak orası 100km bana git gel 200km :confused::(:eek:

O zaman çare dizel hocam
Bizim araba da senede 20 bin km yapıyor bakalım benzinli pek yemiyor :D

ben zaten önceden dizel corolla vardı 4.5 yakıyordu fabia bir geçtim 2 katı oldu direk, performans çok öenmli bir konu ama cebimizide düşünmemiz gerekiyor ki istanbuldaki trafiği göz önünde bulundurduğumuzda basıcak yol olmaması vs. v40 d2 okadar üzmez beni, sevdik bikere katlanırız :D

ben zaten önceden dizel corolla vardı 4.5 yakıyordu fabia bir geçtim 2 katı oldu direk, performans çok öenmli bir konu ama cebimizide düşünmemiz gerekiyor ki istanbuldaki trafiği göz önünde bulundurduğumuzda basıcak yol olmaması vs. v40 d2 okadar üzmez beni, sevdik bikere katlanırız :D

O zaman d2 candır gerisi heyecandır :D
Tdi Golf baya az yakıyor T3 V40 alırsak yakıt konusunda aratacaktır kendini :(

O zaman d2 candır gerisi heyecandır :D
Tdi Golf baya az yakıyor T3 V40 alırsak yakıt konusunda aratacaktır kendini :(

t3ü kullanma fırsatım oldu, araç gayet seri 1554kilo olmasına rağmen birde arabada 3 kişiydik, 1800kilo de. birde spor moda alınca hem o güvenlik hissi, oturaklılığı seriliği beni mest etti, ama yakıt tüketiminde 12.5 yazıyordu. gerçek değer değildir tabiki test aracı olduğundan. satıcı arkadaş 8lt dedi ama bence rahat 9.5 10 yakacaktır.

1.2 tsi fabia kullanıyorum bende, bende segment farkı olacaktı direk, birde mazda alıp uzun yol yapmayacaksan power sense gerek yok bence power yeterli olacaktır. ama 1.2tsidan sonra performans beni tatmin etmedi, ve 1 2 litre fazla yakacak oluşu üzdü. ben açıkcası şuan arkadaşların dediği gibi v40 bakıyorum. o segmentte en mantıklısı v40 gibi geliyor.
1.6 motor atmosferik bence baya yeterli. Yakit tuketimi gayette makul yahu.

t3ü kullanma fırsatım oldu, araç gayet seri 1554kilo olmasına rağmen birde arabada 3 kişiydik, 1800kilo de. birde spor moda alınca hem o güvenlik hissi, oturaklılığı seriliği beni mest etti, ama yakıt tüketiminde 12.5 yazıyordu. gerçek değer değildir tabiki test aracı olduğundan. satıcı arkadaş 8lt dedi ama bence rahat 9.5 10 yakacaktır.

Babamla birlikte 1.0 tsi leon test ettik 11 yaktı normal test arabası sonuçta :D
Otopark 8.5 dedi 8.5-9 yakar bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...