Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
ben kendı kullanınımla 7 yakmıstım ıstanbul ıcı. hatta zorla oturttular bak senın kasadan cok cok gelıstıler dıye dogruydu. ayrıca yenı kasada net tok kapı sesı var baslıgı acan arkadasa duyurulur bır gıdıp bakıversınhocam 8,5lt olması lazım. bende araştırmıştım baya
aslında 7 yakmıslıgım var orta sakinlikte. çoğu kişi bilmez kemer takmayınca mazda normalde yaktıgından bır lıtreden bıraz daha fazla yakmaya baslar1 yada 1.5 koy üzerine. Eğer İstanbul için konuşuyorsak 2 litre koymanızı rica edeceğim.
Neden yav niye öyle yapıyor?aslında 7 yakmıslıgım var orta sakinlikte. çoğu kişi bilmez kemer takmayınca mazda normalde yaktıgından bır lıtreden bıraz daha fazla yakmaya baslar
cx3 ten sure gelen gelenek istop calısmıyor yanı start stopNeden yav niye öyle yapıyor?
dogrudurSunroof seçeneği yok sanırım Mazda'da ?Yada ben mi göremedim acaba
Manueli gelmiyor gelse başım üstüne valla.Hep volvo bmw mazda konuşmuşsunuz. Ben olsam mazda yerine yeni civic hb 1.5t manuel alınır.
O kadar para hiç bir c segmenti otomobile verilmez o paraya Passat, Mondeo gibi bir üst sınıf otomobiller varken bana pek mantıklı gelmiyor.
v40'a da mı
v40'a da mı
30 yaşındaki adama passat mondeo ağır kaçmaz mı panpa?O kadar para hiç bir c segmenti otomobile verilmez o paraya Passat, Mondeo gibi bir üst sınıf otomobiller varken bana pek mantıklı gelmiyor.
150 bin lira bmw 1'e vereceğime gider sıfır d segment araba alırım, hiç bir şey alamazsam 2.el 5.20i alırım.Bu arada bugün Bmw 1 serisi için fiyat aldım bayiden
118i joy paket 2016 model 119,000 TL
118i joy paket 2017 model 151,000 TL
Anket sonuçları 21 evete karşı 13 hayır oy.
Çoğunluk alınır diyor vay anasını