Sen hic genis bi arabayla etiler yokusundan bebege indin mi ?Abi hastasıyım lc nin rüyalarımı süslüyor resmen istanbul trafiği için park dışında sıkıntı yok, gören herkes yol veriyor istemsiz
Maserati son dakika listeye girdi aslinda. Dedigim gibi esim SUV konusunda cok israrciydi, Maserati yi gosterip bi sansimi deneyim derken birden listenin basinda buluverdi kendiniErol hocam öncellikle hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
Listede ki araçların hemen hemen hepsi Suv. Haliyle önce hangisini seçeceğine karar vermen gerekiyor. Maserati mi Suv mi ? Maserati işi gönül meselesi gibi duruyor. Seçtiğinde de niye, neden diye sorulmaması lazım.
Suv'a gelince bu araçlar içinden Range Rover modellerine bakardım yüksek ihtimal. Orada ki fiyatını bilemiyorum ama listeye ( Gürcistan'ın durumu da düşünülürse ) Autobiography katılamaz mı ? Bildiğin tam bir şaheser.
Aslinda hala benim listemin en ust siralarinda RR var, misal https://www.myauto.ge/en/detail/32120303 (4.4 dizel )
tam istedigim business paket fakat arkada 2 cocugun yaninda esime oturacak yer kalmamasi maalesef listenin sonuna atti bu araci
Son düzenleme: