Messenger değil mi bu yavTestten önce son fotoğraf, forumun ana sayfasından bu. 1 Şubat'ta başlıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 23077
Messenger değil mi bu yavTestten önce son fotoğraf, forumun ana sayfasından bu. 1 Şubat'ta başlıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 23077
Whatsapp bu Messenger olsa duramazsınMessenger değil mi bu yav
Telegram olsa iyiydiWhatsapp bu Messenger olsa duramazsın
Rus işi olsa gelmez bize sevmiyoruz yandex ile aramız bozukTelegram olsa iyiydi
Game over artık çok geçBen geri çıkmak istiyom.
İğrenç olacak.
![]()
En azından bir denemiş oluruz. Memnun kalınmazsa, alışılmazsa, sıkıntı olursa zaten iptal edilir. Denemekten zarar gelmez nasılsa.Forumun neredeyse tamamı istiyor, beyler şimdiden şöyleyeyim yani bol bol hataları olan eksiklikleri olan bir şey ile karşılaşacaksınız.
Aynen öyle abiEn azından bir denemiş oluruz. Memnun kalınmazsa, alışılmazsa, sıkıntı olursa zaten iptal edilir. Denemekten zarar gelmez nasılsa.
aynısının yan dönmüşü gibi çok da şaapmamak lazım
aynısının yan dönmüşü gibi çok da şaapmamak lazımaçıkçası temanın falan çok bi önemi yok benim için ben muhabbete geliyom
Mobil daha fazla o yüzden mobil önemliForumun mobil ve masaüstü versiyonlarının kullanım oranları hakkında bir veri var mı ? Mesela ben sürekli mobilden kullanıyorum forumu ve bu yüzden mobil versiyonunu daha fazla önemsiyorum.
Estağfurullah hoşunuza gitmezse eskiye devamBende pek değişikliği sevmem daha geçmedim Betaya son raddeye kadar bekleyeceğim bakalım.Yine de ortada emek var saygısızlık olarak algılanmasın elinize sağlık