Her Şeyiyle Daha Sade Bir OTOPARK İster Misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yeni Tasarım Beta Programına Katılmak

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Ankete oy veren herkes beta programına eklendi.

Bu saatten sonra oy verenler bu konunun altına da istediklerini belirtirlerse benim için daha kolay olur çünkü ankete oy verdiğinizde alfabetik sıraya göre dizilim sağlıyor, en son kim yeni oy vermiş ayırt etmem zor olacaktır.

Forumun neredeyse tamamı istiyor, beyler şimdiden şöyleyeyim yani bol bol hataları olan eksiklikleri olan bir şey ile karşılaşacaksınız. Pek macera gibi değil bence ama hadi hayırlısı inşallah kısa sürede hallederiz :D

• Haha
Tepkiler: Munferit
Ben geri çıkmak istiyom.

İğrenç olacak. :D

2fw5dl.jpg

Forumun neredeyse tamamı istiyor, beyler şimdiden şöyleyeyim yani bol bol hataları olan eksiklikleri olan bir şey ile karşılaşacaksınız.
En azından bir denemiş oluruz. Memnun kalınmazsa, alışılmazsa, sıkıntı olursa zaten iptal edilir. Denemekten zarar gelmez nasılsa.

Ben de @Cenk abi gibi düşündüğüm için "istiyorum" oyunu verdim. Şuan ki forumu çok seviyorum, ama denemekten zarar gelmez. Beğenmezsek eski haline döneceğini söylemişsin zaten.

bu başlığı gece geç saatte gördüğüm için rüya modunda kaldı sanmıştım. Az önce görünce gerçek olduğunu hatırladım. yeniye dayanamıyorum ben, yeni görünce deliriyorum. bir şeyin yenisini görünce eskisi sorunsuz çalışıyor olsa bile mal gibi sorup soruşturmadan hemen yenisini isterim.

tuzluğumu kaptım, ben varım.

Forumun mobil ve masaüstü versiyonlarının kullanım oranları hakkında bir veri var mı ? Mesela ben sürekli mobilden kullanıyorum forumu ve bu yüzden mobil versiyonunu daha fazla önemsiyorum.

Bende pek değişikliği sevmem daha geçmedim Betaya son raddeye kadar bekleyeceğim bakalım. :) Yine de ortada emek var saygısızlık olarak algılanmasın elinize sağlık

Abu madur olduk ben alttakini istiyorum sanmıştım 😂😂 Ekstra profil yazısına yok demem tşk 😂