Mersin'den sonra direksiyon için bir süre para harcamadım, arabamın eski direksiyonunu sattım. Daha sonra usta aramaya başladım, tanıdık vasıtasıyla tanıştığım Mustafa usta C2'nin direksiyonu için güzel bir fiyat verince, Cumartesi günü için sözleştik.
Önce direksiyonu söktüm, Mustafa Usta da direksiyonu güzelce temizledi, dikişlerin oturacağı yerleri traşladı ve deriyi alıştırmaya başladı. Sonra söküp, dikiş makinesinde tek parça haline getirdi.
Daha sonra alkantara eklemeye karar verdik ve üst alt iki parçayı o şekilde kapladı. Ardından koltuklarla uyumlu mavi renk iple dikmeye başladı.
İşlem bittikten sonra usta direksiyondaki yapıştırıcıları benzinle temizledi ve deri kısımlardaki kırışıklıklar için ısıtarak düzleştirdi. İşçilikten fazlasıyla memnun kaldım. Sonuç benim çok hoşuma gitti.
Uygun bir vakitte deriyi güzelce temizleyip koruma altına alacağım, zira işlemler tamamlandıktan sonra deri için sürdüğü kimyasalın biraz beklemesini tavsiye etti.
Ankara'da direksiyon işi olan usta arayan arkadaşlar için de tavsiye ederim Mustafa Usta'yı. Aşağı kartını bırakıyorum