Kanka ben Eda'ya yürüdüm de ne oldu.Fol yok yumurta yok.Erkeğe yürüyen kız adamdır.Net.Aşk galiba karşıma çıktı gibi ama param yok ve kız istediğim özellillere de pek sahip değil. Bana yürüyor ama benim ona yürüyesim yok. Sanırım birilerinin ikna etmesi gerek. Bide daha yeni tanıştık 2 ay oldu. Ve hiç beklemediğim biz zamabda cıktı karşıma bu kız.
Kızdan umudu kestim aynı dershaneye düştük yürüdüm ben de sonuç hala belli değilSen aşk arıyorum diye her kıza yazarsan sıkıntı... Oluruna bırakın böyle şeyleri hic beklemediğin bi anda çıkar karşına, bu sefer gecmiste yaptığın şeyler icin pişmanlık duyarsın.
Özet: oluruna bırak yoksa zorlama
Uzun zamandır bende yazmıyordum. Hatta isyan endişelerimi bilirisiniz. Bi kız şimdi yürüyor ama bana uygun değil kız. Hayırlısı bakacaz artik. Ne yapsam bilemedim sizce ne yapmam gerek bende kıza karsı yürüyümmü.Sen aşk arıyorum diye her kıza yazarsan sıkıntı... Oluruna bırakın böyle şeyleri hic beklemediğin bi anda çıkar karşına, bu sefer gecmiste yaptığın şeyler icin pişmanlık duyarsın.
Özet: oluruna bırak yoksa zorlama
ne zaman yürüdün ve sonuç ne zamandır belli değil?Kızdan umudu kestim aynı dershaneye düştük yürüdüm ben de sonuç hala belli değil
Senin isyanın Patrona Halil İsyanıyla eş değer kardeşim bilmem mi kızı kendine uygun görmüyorsan hiç uğraşma vaktine ve naktine yazık olurUzun zamandır bende yazmıyordum. Hatta isyan endişelerimi bilirisiniz. Bi kız şimdi yürüyor ama bana uygun değil kız. Hayırlısı bakacaz artik. Ne yapsam bilemedim sizce ne yapmam gerek bende kıza karsı yürüyümmü.
1 hafta oldu tam yürüyeli 1 haftadır belli değil.ne zaman yürüdün ve sonuç ne zamandır belli değil?
Ya hikayenin iç kısmını bizzat biliyorum. En büyük umudu birlikte çekildikleri fotoğrafları fakat ayrı yerlerin insanlarılar. Birlikte fotoğraf çekilmişler isimlerini bilmiyorlar filan değişik yani.Senin isyanın Patrona Halil İsyanıyla eş değer kardeşim bilmem mi kızı kendine uygun görmüyorsan hiç uğraşma vaktine ve naktine yazık olur
Ben buna taktik verdim. Beceremedi arkadaş. Kendi bildiğini yapmak zorunda kaldı. Şimdi sürünüyor.ne zaman yürüdün ve sonuç ne zamandır belli değil?
Yok lan bengü değil bu bizim sınıfta baska bi kız bana yürüyen.Ya hikayenin iç kısmını bizzat biliyorum. En büyük umudu birlikte çekildikleri fotoğrafları fakat ayrı yerlerin insanlarılar. Birlikte fotoğraf çekilmişler isimlerini bilmiyorlar filan değişik yani.
Sg deliBen buna taktik verdim. Beceremedi arkadaş. Kendi bildiğini yapmak zorunda kaldı. Şimdi sürünüyor.