@Yasin Aygun hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Allah kavuştursun demekten başka ne gelir elimizden bilmiyorum ama paylaştıkça azalır dertler
Allah razı olsun reis varlığın yeter. Seni özelden rahatsız edebilme lüksüne sahipsem tamam bir gün edeceğim ama bu boğucu konularla değil
Normal bir kıza sosyal medya hesaplarından yaklaşık 20 mesaj fazlasıyla da takip & arkadaşlık isteği gelir Sonuçta insan, illa ki hoşuna giden birileri olur cevap verir doğal bişey "Bizim gibiler aman ayıp olmasın yok şöyle olmasın dedikçe kızlarla konuşmuyoruz" onlar daha çok yüz buluyo gelen mesajlardan, beğenilerden vs. Utanmazlar hindistana gitse inek diye taparlar kendisi aygır egosu lamborghini Yani işin özeti kızlar yedekte tutmayı severler; O yüzden sen de konuş başka kızlarla Kıbrıstakiyle işler ters gittiğinde tepe taklak olma. I love u.@berkertekin @alfhonso siz saygıdeğer iki abim yorumlarınız ve duygularımı paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben şu an mutluyum böyle olmasını istiyordum. Çünkü birine abayı yakmış durumdayım arada kafamı kurcalayacak birilerini istemiyordum. Daha önceki güncellemede bahsettiğim Kıbrıstaki kıza tutulmuş durumdayım..
O nasıl düşünce olmNormal bir kıza sosyal medya hesaplarından yaklaşık 20 mesaj fazlasıyla da takip & arkadaşlık isteği gelir Sonuçta insan, illa ki hoşuna giden birileri olur cevap verir doğal bişey "Bizim gibiler aman ayıp olmasın yok şöyle olmasın dedikçe kızlarla konuşmuyoruz" onlar daha çok yüz buluyo gelen mesajlardan, beğenilerden vs. Utanmazlar hindistana gitse inek diye taparlar kendisi aygır egosu lamborghini Yani işin özeti kızlar yedekte tutmayı severler; O yüzden sen de konuş başka kızlarla Kıbrıstakiyle işler ters gittiğinde tepe taklak olma. I love u.
Normal bir kıza sosyal medya hesaplarından yaklaşık 20 mesaj fazlasıyla da takip & arkadaşlık isteği gelir Sonuçta insan, illa ki hoşuna giden birileri olur cevap verir doğal bişey "Bizim gibiler aman ayıp olmasın yok şöyle olmasın dedikçe kızlarla konuşmuyoruz" onlar daha çok yüz buluyo gelen mesajlardan, beğenilerden vs. Utanmazlar hindistana gitse inek diye taparlar kendisi aygır egosu lamborghini Yani işin özeti kızlar yedekte tutmayı severler; O yüzden sen de konuş başka kızlarla Kıbrıstakiyle işler ters gittiğinde tepe taklak olma. I love u.
senin için eros oldum knkO profil resmini gördükçe şu yazdığını ciddiye alamıyorum ))
Bekarlar için yedek dediğim şöyle kızın hem sevgilisi var ama hem de kızdan hoşlanan bir erkek gidip hoşlandığını söylüyor kıza ve kız yok olmaz diyo dolaylı yoldan fakat hala konuşmaya devam ediyor(yedek bu)O nasıl düşünce olm
Ben simdi evliyim
Bi tanede yedekte mi tutucam?
Bizi mi koparıyosun anlamadim ki
Farklı bi düşünceBekarlar için yedek dediğim şöyle kızın hem sevgilisi var ama hem de kızdan hoşlanan bir erkek gidip hoşlandığını söylüyor kıza ve kız yok olmaz diyo dolaylı yoldan fakat hala konuşmaya devam ediyor(yedek bu)
Ah sodyumcum benim millet çakal olmuş çakalllllllllFarklı bi düşünce
Mesela çakal olabilmekte değil c10h15n'cimAh sodyumcum benim millet çakal olmuş çakalllllllll
Ya olm o profil fotosu ne öyle ahudhahshahahahsgahaAh sodyumcum benim millet çakal olmuş çakalllllllll
Sanırım Times dergisinin kapağıydı oYa olm o profil fotosu ne öyle ahudhahshahahahsgaha
Adamın bi kavuğu eksikti onu da ben koydumYa olm o profil fotosu ne öyle ahudhahshahahahsgaha
Hadi canım ciddi misin?Sanırım Times dergisinin kapağıydı o
Yanlış hatırlamışım. The Economist dergisiHadi canım ciddi misin?