Konu dışı : Aşk beklemediğin bir anda mı gelir yoksa sen mi arayıp bulmalısın ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah razı olsun reis varlığın yeter. Seni özelden rahatsız edebilme lüksüne sahipsem tamam bir gün edeceğim ama bu boğucu konularla değil :)

@berkertekin @alfhonso siz saygıdeğer iki abim yorumlarınız ve duygularımı paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben şu an mutluyum böyle olmasını istiyordum. Çünkü birine abayı yakmış durumdayım arada kafamı kurcalayacak birilerini istemiyordum. Daha önceki güncellemede bahsettiğim Kıbrıstaki kıza tutulmuş durumdayım..
Normal bir kıza sosyal medya hesaplarından yaklaşık 20 mesaj fazlasıyla da takip & arkadaşlık isteği gelir :D Sonuçta insan, illa ki hoşuna giden birileri olur cevap verir doğal bişey :D "Bizim gibiler aman ayıp olmasın yok şöyle olmasın dedikçe kızlarla konuşmuyoruz" onlar daha çok yüz buluyo gelen mesajlardan, beğenilerden vs. Utanmazlar hindistana gitse inek diye taparlar kendisi aygır egosu lamborghini :mad: :) Yani işin özeti kızlar yedekte tutmayı severler; O yüzden sen de konuş başka kızlarla Kıbrıstakiyle işler ters gittiğinde tepe taklak olma. :) I love u.

Normal bir kıza sosyal medya hesaplarından yaklaşık 20 mesaj fazlasıyla da takip & arkadaşlık isteği gelir :D Sonuçta insan, illa ki hoşuna giden birileri olur cevap verir doğal bişey :D "Bizim gibiler aman ayıp olmasın yok şöyle olmasın dedikçe kızlarla konuşmuyoruz" onlar daha çok yüz buluyo gelen mesajlardan, beğenilerden vs. Utanmazlar hindistana gitse inek diye taparlar kendisi aygır egosu lamborghini :mad: :) Yani işin özeti kızlar yedekte tutmayı severler; O yüzden sen de konuş başka kızlarla Kıbrıstakiyle işler ters gittiğinde tepe taklak olma. :) I love u.
O nasıl düşünce olm
Ben simdi evliyim
Bi tanede yedekte mi tutucam?
Bizi mi koparıyosun anlamadim ki

O profil resmini gördükçe şu yazdığını ciddiye alamıyorum :)))

O nasıl düşünce olm
Ben simdi evliyim
Bi tanede yedekte mi tutucam?
Bizi mi koparıyosun anlamadim ki
Bekarlar için :D yedek dediğim şöyle kızın hem sevgilisi var ama hem de kızdan hoşlanan bir erkek gidip hoşlandığını söylüyor kıza ve kız yok olmaz diyo dolaylı yoldan fakat hala konuşmaya devam ediyor(yedek bu) :D

Son düzenleme:
Hadi canım ciddi misin?
Yanlış hatırlamışım. The Economist dergisi :)
upload_2016-12-20_2-4-34.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...