Aşk bence, beklemediğin bir anda ancak ararken bulduğunda gelir.
Ahauahauhaha konu kilit
Ben senin herşeyin olurum deseydin ya üf yapamamışın gitHoşlandığım bi hanım kızımız da bana arkadaş olarak görüyorum seni demişti, bi şekil dil yaptım arkadaş sevgili olabileceğimize doğru gidiyordum ama ben seni hep bi abi gibi gördüm dedi, arka fonda sevdiğim kız bana abi diyince şarkısı. Ok kib by dedim usulünce. Bi hafta sonra Msj atıyo seni kaybetmek istemiyorum diye. Yarım akıllıymış o zaman anladım
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ah ah bu karı milleti böyle knk hep yedekte birini tutmak istiyolarHoşlandığım bi hanım kızımız da bana arkadaş olarak görüyorum seni demişti, bi şekil dil yaptım arkadaş sevgili olabileceğimize doğru gidiyordum ama ben seni hep bi abi gibi gördüm dedi, arka fonda sevdiğim kız bana abi diyince şarkısı. Ok kib by dedim usulünce. Bi hafta sonra Msj atıyo seni kaybetmek istemiyorum diye. Yarım akıllıymış o zaman anladım
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Söylediklerine katılıyorum, aşırı yakışıklı olduğum için gidip konuşmadım hiç, onlar geldi aşklarına <3 güzel tespit beğendim.Tecrübeli bir abiniz olarak genç arkadaşlara tavsiyem, aşırı yakışıklı değillerse aşkın onlara bekleyerek gelmeyeceği yönünde. Arayınız adaylar yaratınız. Tabi bunlar öylesine çıktığınız kişiler olacak. İşte gerçek aşk tam bunlarla uğraşırken vuracak size. Birde en umutsuz zamanınızda gelme gibi bir huyları da vardır. Keza bana öyle oldu, bir ilişkim bitti bir daha aynısı olmaz sandım. Daha iyisi oldu. Son bir tavsiye daha, Allah insanın karşısına tam olarak anlaştıgı içten sevgi sıcaklık duyduğu kişiyi bir kez çıkartıyor hadi taş çatlasa iki sakın onu bulunca kaybetmeyin.....Her ne olursa olsun....
Baba ben napayım ya allah wergisi Geçen sene otelin barında çalışırken kadının biri gelip sana kız ayarladım dedi kız kardeşini getirdi sonra bana sonra gel de egolu olmaVay arkadaş egolara gel ya
Söylediklerine katılıyorum, aşırı yakışıklı olduğum için gidip konuşmadım hiç, onlar geldi aşklarına <3 güzel tespit beğendim.
Sende de cevherler var karşim yakıyosunErkek güzeli sefil bilo
Baba ben napayım ya allah wergisi Geçen sene otelin barında çalışırken kadının biri gelip sana kız ayarladım dedi kız kardeşini getirdi sonra bana sonra gel de egolu olma
Erkek güzeli sefil bilo