Konu dışı : Aşk beklemediğin bir anda mı gelir yoksa sen mi arayıp bulmalısın ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@TheAMG56 Abi ya zaman geçtikçe kafanda bir profil oluşur ya hayatını geçirmek istediğin kişiye dair işte o kız buydu.
Bizi boşver abi çok sevindim gerçekten şu an yüreğime su serpildi bu haberinle Allah bir ömür mutluluk versin size

@TheAMG56 Abi ya zaman geçtikçe kafanda bir profil oluşur ya hayatını geçirmek istediğin kişiye dair işte o kız buydu.
Bizi boşver abi çok sevindim gerçekten şu an yüreğime su serpildi bu haberinle Allah bir ömür mutluluk versin size
Canın sağ olsun kardeşim. Allah razı olsun. Hepinize güzel insanlar nasip olsun. :)

Son düzenleme:
Olm valla ben değilim
Tam ekledim fotoyu dedim azcık gülelim
Sonra dedim canı sıkkındır yapmayayım dedim kaldırayım dedim kaldıramadım da kldı orda aminiyum
En son gelişmiş cevap kısmından kaldırabildim

en beklemediğin hatta tam artık birisine bağlanma fikrinden tamamen uzaklaştığın fiziksel anlamda en pespaye, en rezalett, en naleett psikolojik anlamda en dipte olduğun anda şrank diye çıkıp ağzını burnunu kırar

niye sigara içiyonuız yav ben bıraktım sigarayı 4 sene oluyo :p onun yerine haftada bi iki haftada bi iki kadeh ayran için. Fotoğraf neymiş onu da kaçırdım bugün bütün goygoyları kaçırdım zaten. :D

Öğrenciydim, kız arkadaşım vardı ikimizinde parası yoktu, önce sigaraları bölüşmeye başladık. Sonra sigarayı bölüşmeye. Sonra ben azalttım iyice içmeyip ona veriyordum. Sonra dedim niye içiyorumki bu sigarayı diye ona almaya başladım. Birbirimize söz verdik ikimizde sigarayı bırakacaktık o beni bıraktı gitti sonra :D :D Ben içmemeye devam :) Alkollüyken canım çekiyor sadece kafam çok güzel olunca bi sigara içiyorum. Bu arada 4 değil 5 sene oluyo he

Güncelleme 19.12.2016
Yan dairedeki 2 aylık ilişkimin bitişi az önce resmiyete kavuştu. Zaten 1 buçuk haftadır bitmiş durumdaydı hiç konuşmuyorduk beni bütün sosyal medya uygulamalarından silmişti. Anlaşamıyordum, onda takıntı haline gelmiştim. Erkek arkadaşlarımla buluşmam, küçük şakalarla ona takılmam küslük; mesajlarına geç cevap vermem, aramamam onun için ayrılık sebebiydi. Benden iki yaş büyük bir Azeri kızıydı güzel ve tatlıydı. Evine çağırdı konuşalım diye saçını boyatmış çok daha tatlı olmuş, siyah palto siyah dar pantolon ve siyah topuklu giymiş, saçını arkadan toplayıp iki yandan perçem bırakmış haliyle tam bir hatun profili bıraktı gözümde. Hesap sordu, aha hatunla heralde barışıyoruz dedim o güzelliği görünce ama konuşmanın devamında artık ben de istemiyorum dedi. Zaten ben hiç istemiyordum ama bir an görüntüsüyle yanıltmıştı beni sadece. Sarıldım son kez dikkat et dedim sonra evime geçtim. Hiç havalı bir gidişim yoktu kırmızı kazak kırmızı eşofmanla yalın ayak çıkıp yan taraftaki daireme girdim..

Güncelleme 19.12.2016
Yan dairedeki 2 aylık ilişkimin bitişi az önce resmiyete kavuştu. Zaten 1 buçuk haftadır bitmiş durumdaydı hiç konuşmuyorduk beni bütün sosyal medya uygulamalarından silmişti. Anlaşamıyordum, onda takıntı haline gelmiştim. Erkek arkadaşlarımla buluşmam, küçük şakalarla ona takılmam küslük; mesajlarına geç cevap vermem, aramamam onun için ayrılık sebebiydi. Benden iki yaş büyük bir Azeri kızıydı güzel ve tatlıydı. Evine çağırdı konuşalım diye saçını boyatmış çok daha tatlı olmuş, siyah palto siyah dar pantolon ve siyah topuklu giymiş, saçını arkadan toplayıp iki yandan perçem bırakmış haliyle tam bir hatun profili bıraktı gözümde. Hesap sordu, aha hatunla heralde barışıyoruz dedim o güzelliği görünce ama konuşmanın devamında artık ben de istemiyorum dedi. Zaten ben hiç istemiyordum ama bir an görüntüsüyle yanıltmıştı beni sadece. Sarıldım son kez dikkat et dedim sonra evime geçtim. Hiç havalı bir gidişim yoktu kırmızı kazak kırmızı eşofmanla yalın ayak çıkıp yan taraftaki daireme girdim..
Canlar sağolsun demekten başka ne gelir elden...

Güncelleme 19.12.2016

Bu da ayrılığın zamansız gelişine örnek.... Aşkta ayrılıkta beklemediğin zamanda geliyor... İstesen de istemesen de

@berkertekin @alfhonso siz saygıdeğer iki abim yorumlarınız ve duygularımı paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben şu an mutluyum böyle olmasını istiyordum. Çünkü birine abayı yakmış durumdayım arada kafamı kurcalayacak birilerini istemiyordum. Daha önceki güncellemede bahsettiğim Kıbrıstaki kıza tutulmuş durumdayım..

valla özelden vs de dilediğin zaman rahatsız edebilirsin, dibini göre göre birşeyler öğrendik maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...