Güncelleme 19.12.2016
Yan dairedeki 2 aylık ilişkimin bitişi az önce resmiyete kavuştu. Zaten 1 buçuk haftadır bitmiş durumdaydı hiç konuşmuyorduk beni bütün sosyal medya uygulamalarından silmişti. Anlaşamıyordum, onda takıntı haline gelmiştim. Erkek arkadaşlarımla buluşmam, küçük şakalarla ona takılmam küslük; mesajlarına geç cevap vermem, aramamam onun için ayrılık sebebiydi. Benden iki yaş büyük bir Azeri kızıydı güzel ve tatlıydı. Evine çağırdı konuşalım diye saçını boyatmış çok daha tatlı olmuş, siyah palto siyah dar pantolon ve siyah topuklu giymiş, saçını arkadan toplayıp iki yandan perçem bırakmış haliyle tam bir hatun profili bıraktı gözümde. Hesap sordu, aha hatunla heralde barışıyoruz dedim o güzelliği görünce ama konuşmanın devamında artık ben de istemiyorum dedi. Zaten ben hiç istemiyordum ama bir an görüntüsüyle yanıltmıştı beni sadece. Sarıldım son kez dikkat et dedim sonra evime geçtim. Hiç havalı bir gidişim yoktu kırmızı kazak kırmızı eşofmanla yalın ayak çıkıp yan taraftaki daireme girdim..