M5 ilanda!

2jzihtiyar

Reis
Beta Programı
23 Şub 2018
3,046
6,908
5,020
github.com
Marka
BMW
E46 M3 CSL. Ne kadar ikonik bir model değil mi? Çocukluğumdan beri o otomobilin hayalini kurarım ben. O üretilmeden önce de E30 M3. Modeli bile vardı bende, ne kadar zor şartlar altında anca birkaç ayda bir otomobil dergisi alıp onların fotoğraflarını arardım.

O bir E46 M3 CSL ama, "sesil" değil ki? bu şekilde kişiselleştirilmiş, başka bir karakter atfedilmiş olunuyor. Aynı bu başlıktaki otomobili alan arkadaşın direksiyonunu değiştirmesi gibi. Ama bu başlıktaki otomobil de dahil olmak üzere bunların üçüne birden aynı anda ve koleksiyonluk birer örneğine sahip olabilecek kadar ekonomik refaha sahip bir insan, "otomobil kültürü" etiketini de kullanarak böyle romantizme konu edebiliyor otomobillerini. Eğer bir kültür bu kadar esnetilebiliyorsa bizim gibi insanların kültürlü olması biraz zor. :)
Otomobil kültürü diyip dünya çapında ülkemizi temsil eden D34'ü "saçma sapan" la nitelendirmek bana çok saçma geldi açıkçası yanlış mı anladım diye tekrar açıklamanızı istemiştim
 

AlperErdem

Profesör
Beta Programı
10 Eyl 2016
508
572
1,770
278676. and abi ve m5i başlığına hepiniz hoşgeldiniz :) m5 sürekli olarak ilana düşüp gidiyor, motor yenilendi diye biliyorum, And abi Türkiye'ye geri döndü, steer için Türkiye'de çalışmalara başladı. instagram hesaplarından da takip edebilir bilgi alabilirsiniz :)
Abi instagram hesabını yazar mısın
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso

omer15

Asfalt Kurutucu
1 Ağu 2018
89
35
670
Arkadaslar And abi Türkiye ye dondukten sonra Sinan abiyle iletisime gectimi ? Suan konusmuyorlarmi ? And abinin otoparka donme ihtimali varmidir sizce ?
 

Cihat

Asfalt Kurutucu
19 Mar 2017
22
16
595
Arabanın altında kw coilover var. Araç sahibi biraz sıkılık istemiş olabilir bu normal bence. Araç sahibi tabiki değerini bilen kişiler, anddan önceki sahibide değerini bilen bir amcaydı.
 
  • Beğeni
Tepkiler: kenblock ve Toprak

At

Takipçi
Beta Programı
29 Eki 2016
6,487
16,238
5,020
Antalya
Marka
Aston Martin
Otopark.com magazin köşesine hoşgeldiniz. İki ünlü otomobil duayeni küs mü? Küslerse barışacaklar mı? Küs değillerse küsecekler mi?

Hepsi az sonra otomagazin'de
küslerse barışsınlar, barışmışlarsa buluşsunlar, buluştularsa pov çeksinler!!!
 
  • Beğeni
Tepkiler: Toprak

furkankap

Asfalt Kurutucu
13 Ağu 2018
15
62
635
Hocam aracın sahibi tanıdığımız bir abimiz.Araçı İstanbulda galeriden almadan abimiz 0 sandık motor atılmıştı.Kw (v2 yada v3) kit takılmıştı ve davul direksiyon değişmişti.Kendide o direksiyonu aradığını söylemişti.Bilip bilmeden yorum yapan adam çok!Araç alındığından beri kapalı garajda(sadece araçları ve muhabbet amaçlı garajı var Rize merkezde) duruyor.And abiden kat ve kat iyi bakılıyordu araca.Sürerken ise aşırı sakin sürülüyor.Yan koltuğa oturduğumda bile 2 viraj yanlayarak çıktık bu kadar.Frenleri bile iyileştirmeyi düşünülüyordu.Uzaktan görülen , zannetiğiniz gibi değil olaylar.Bilip bilmeden sallamayanız lütfen..
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım