Makyajlı Sümbül

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Porsche

GALERİCİ
11,127
Marka
Zirai Traktör
Başlıktan da anlayacağınız üzere Sümbül makyajlandı. Sizce nasıl olmuş? Bence biraz daha modern olmuş ve jantlar yakışmış ama o beyaz renk ile 1 2 aya nefretimizi kazanır. Ayrıyetten Polo sedana arkadan bakınca baya benzemiş. İç malzeme kalitesi umarım artırılmıştır. Yakında Renault bayiine gidecem ve inceleme videosunu çekeceğim. Makyajlı sandero ya da bi göz atacağım. Unutmadan arka park sensörleri keşke boyalı olsaymış.

Arka park sensörlerini büyük ihtimal sonradan takmışlardır. Fabrika montajında da sonradan takılmış olabilir. Genelde fabrika çıkışlı sensörleri tamponla beraber montajlayıp gövde rengi yapmaya gayret ediyorlar (istisnalar hariç)

Son düzenleme:
park sensörleri çok çirkin duruyor
c led uygulamasını utanmasalar yeni kangoo'da falan da uygulayacaklar artık.
Renault'un bu huyundan vazgeçmesi lazım bence

Her gündüz led'i de aynı güzellikte görünmüyor zaten. Bazı markalar sırf koymuş olmak için koyuyor ama led aydınlatma zarifliğinden uzak eski usül park lambası gibi bir görüntü veriyor. Oysa led gündüz aydınlatması düz ve homojen bir çizgide, ışığı etrafa fazla yaymadan ve kırmadan, fazla parlaklık ile göz almadan ama görünürlüğü kararında olan aydınlatmalardan olmalı. Öbür türlüsü hem estetik görüntüyü bozuyor hem de saçma sapan parlayıp göz alıyor.

Son düzenleme:
Şimdi bir zamanlar 2007 model 1.5 dci sümbül sahibi birisi olarak konuşacağım. 2007 model sümbülü kullanan bilir. Aşırı zevkli ve eğlenceli bir makinedir kendileri. Farklı tasarımı ve duruşuyla rakiplerinden ayrılmış efsane bir arabadır. Zaten 1.5 dci ile yer uçağındasınız resmen. Hele hele tekerlerin havada gidiyormuş hissi ve ağır direksiyonun etkisiyle oluşan adrenalinin verdiği zevkle sümbül mükemmel bir arabadır benim için. Sümbüle bu kadar hayran birisi olarak yeni sümbülü beğendim. Geldiği gibi görmeye gideceğim. Baya heyecan ve zevk dolu duruyor. Birde easy-r şanzıman gelmiş sümbüle. Onu da meraktayım. 2007 modelin 1.5 dci sümbülün 5 ileri manuelinden sonra bakalım yenilikler ne hissettirecek. Şimdiden yeni halide gönlümü fethetti. Sümbüllü kalın...

Şimdi bir zamanlar 2007 model 1.5 dci sümbül sahibi birisi olarak konuşacağım. 2007 model sümbülü kullanan bilir. Aşırı zevkli ve eğlenceli bir makinedir kendileri. Farklı tasarımı ve duruşuyla rakiplerinden ayrılmış efsane bir arabadır. Zaten 1.5 dci ile yer uçağındasınız resmen. Hele hele tekerlerin havada gidiyormuş hissi ve ağır direksiyonun etkisiyle oluşan adrenalinin verdiği zevkle sümbül mükemmel bir arabadır benim için. Sümbüle bu kadar hayran birisi olarak yeni sümbülü beğendim. Geldiği gibi görmeye gideceğim. Baya heyecan ve zevk dolu duruyor. Birde easy-r şanzıman gelmiş sümbüle. Onu da meraktayım. 2007 modelin 1.5 dci sümbülün 5 ileri manuelinden sonra bakalım yenilikler ne hissettirecek. Şimdiden yeni halide gönlümü fethetti. Sümbüllü kalın...
Hocam dua mı ettin sonda beddua mı belli değil :D

Hayatımda ilk kez symbole sümbül diyen birini görmekle birlikte böyle aşkla bağlanan birini de gördüm ya la :D Allah mutluluğunuzu daim etsin hocam :D

Hayatımda ilk kez symbole sümbül diyen birini görmekle birlikte böyle aşkla bağlanan birini de gördüm ya la :D Allah mutluluğunuzu daim etsin hocam :D
Amin hocam satıldı gitti ama ben onu unutamadım. Çok koyuyor be. F10 kasa 5.20d kullandım. B8 Passat kullandım. Yeni Superb kullandım. Fluence kullandım. İ20 kullandım. Rav4 kullandım. A180 amg kullandım. C180 kullandım. Clio 4 kullandım. Golf 6 kullandım. Hiçbiri Sümbülün tadını vermedi. Sümbüle yakın zevk veren bir araba var baba. O da 2002 model Corolla Sol HB dir. Fakat o da bir Sümbül olamaz yani.

141df6ee590db563220e1776b00c6428.jpg

Amin hocam satıldı gitti ama ben onu unutamadım. Çok koyuyor be. F10 kasa 5.20d kullandım. B8 Passat kullandım. Yeni Superb kullandım. Fluence kullandım. İ20 kullandım. Rav4 kullandım. A180 amg kullandım. C180 kullandım. Clio 4 kullandım. Golf 6 kullandım. Hiçbiri Sümbülün tadını vermedi. Sümbüle yakın zevk veren bir araba var baba. O da 2002 model Corolla Sol HB dir. Fakat o da bir Sümbül olamaz yani.
Anlıyoruz ki arkadaş adrenalin bağımlısı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...