olum adamın ünvanını muhtar yapmışlar lan baya bildigin kadrolu troll mu oldu bu şimdi hiç ayrılmaz buradan
çifte standart, bence otoparkın kendi bünyesinde olan birinin hesabı oolum adamın ünvanını muhtar yapmışlar lan baya bildigin kadrolu troll mu oldu bu şimdi hiç ayrılmaz buradan
beyler hepiniz trollük yapıyorsunuz bir sürü ama trol trolü sevmez durumu var herhaldeben de dahil adamı seven çok şimdi
Saygi duyuyorum fikrinizebeyler hepiniz trollük yapıyorsunuz bir sürü ama trol trolü sevmez durumu var herhaldeben de dahil adamı seven çok şimdi
Adamsın <3Saygi duyuyorum fikrinize![]()
yüksek ihtimalle yaşı 29-35 arası kelime bilgisine bakılırsa öyleiyi yapıyor bence adam arada uğruyor. baymadan tadında bırakıyor![]()
keşke dislike tuşu olsaYa ya pek severiz kendisini ve hesaplarını![]()
Bunu tek seferde yazmana bakılırsa sanırım senden şüphelenmekte haklılar ne diyosunevet![]()
![]()
hala aklıma geldikçe gülüyorum dedim ya paylaşıma. "başka zat-ı fıkıhlarla muhtarını karıştırıp kime biat edeceği şuurunu kaybeden"
![]()
![]()
süper laf ya
evet![]()
![]()
hala aklıma geldikçe gülüyorum dedim ya paylaşıma. "başka zat-ı fıkıhlarla muhtarını karıştırıp kime biat edeceği şuurunu kaybeden"
![]()
![]()
süper laf ya
Sen çok yaşa muhtar. Allah başımızdan eksik etmesin seni.gereği yapıldı. şahıs öldürüldükten sonra yağlı urgandaki pozu bal mumu haline getirilerek ibret müzesine gönderildi... Muhtarın halkıyla beraberdir...
'Teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır' kıvamında bazen bu kavurma bey ( nam-ı diğer mıhtar )
dediğiniz gibi bu adam liseli falan değil belli. salladıkları öyle boş adamın bilgisi dahilinde olacak şeyler değil. dili güzel kullanıyor adam
Muhtar işini titizlikle yapıyor. Boşuna halkın oylarını alıp muhtar rütbesine ulaşmadı.dediğiniz gibi bu adam liseli falan değil belli. salladıkları öyle boş adamın bilgisi dahilinde olacak şeyler değil. dili güzel kullanıyor adam
adam fenomen olduotopark deyince aklıma and, sinan, berkin ve muhtar geliyor
![]()
![]()
![]()