Himmet aga bence değil yav ciddiyim değil@hikmetkara Daha sen aklanmadın dur![]()
Yemin ediyorum aklima geldiydiYoksa Muhtar Utku mu![]()
![]()
O da kaliteli bir arkadaşımız seviyoruz kendisini. Whatsapp grubunda da daha etkin görmek isteriz kendilerini.Yoksa Muhtar Utku mu![]()
![]()
Bir kısmını ben de hatırlıyorum ama Mıhtarı seviyoruz..Musalla'nın fake hesaplarını eski zamanlardan hatırlayan bi tek ben varim sanki emenike bilen biliyor kimin ne olduğunuMuhtar'ı severim, seviyoruz. Ama fake hesapları hic sevmem
Bir kısmını ben de hatırlıyorum ama Mıhtarı seviyoruz..![]()
Musalla'nın fake hesaplarını eski zamanlardan hatırlayan bi tek ben varim sanki emenike bilen biliyor kimin ne olduğunuMuhtar'ı severim, seviyoruz. Ama fake hesapları hic sevmem
muhtar olarak gelsin trollünü yapsın yeri gelir ben de yaparım trollük. ama şu fake hesaplara acayip tavımBir kısmını ben de hatırlıyorum ama Mıhtarı seviyoruz..![]()
Kaliteli ve yerinde trollü ben de gayet seviyorummuhtar olarak gelsin trollünü yapsın yeri gelir ben de yaparım trollük. ama şu fake hesaplara acayip tavım![]()
Zaten istatistiklerden fake bir abimize benzemiyorsun hocammuhtar ben olsam, fake hesap açıp forumda tutunmaya çalışmam emin olabilirsin sayın hikmetrarabey
ne fotosu attın ya bende gözükmüyor![]()
Ağustos'dan beri işsizim bunu da anlayabilirsinZaten istatistiklerden fake bir abimize benzemiyorsun hocam![]()