Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akü öne geldi, fren balataları ve diskleri yenilendi. Basıncı yavas yavas açıyoruz. şu anda basınç 1,3 - 1,5 bar 3 bara kadar kademeli olarak açmayı düşünüyoruz.
Bu tarz Japon araçlarının test edilmesini çok isterim, çoğu kişi bu araçları tanımıyor bilmiyor, bu araçların anlatılması toplumumuzun otomobil kültürüne çok olumlu etkileyecektir
O boost peak yapıyor ya peak yaptıkça ben hissediyorum o kuvveti
Masallah Ozan abi kazasız belasız insallah
Soft hali bu şekilde ise hardcore'u düşünemiyorum
Basınç açtıktan sonraki videolarını bekliyoruz
Çok güzel araba, çok güzel video. Elinize sağlık.
Yalnız araba ciddi polisaj istiyor hocam kılcal çizikler çok gözüme batıyor. Ben de böyle takıntılıyım işte
Hocam 10 numara video olmuş aracınızı bizle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz Türkiye'de otomobil konusunda zevkli insanlarda varmış dedirtiyorsunuz.Normal de hep stock araçlara hastayımdır ama sizinki de çok profesyonel modlanmış güle güle kazasız belasız binmeniz dileğiyle bu arada böyle bir arabayla Lamborghini'si olan Berkecan'ı tokatlamak ne zevkli olur bee.
Değerli Otopark ekibine ve özellikle Sinan Koç' a çok teşekkür ederim. Çok hoş bir anı oldu. Çok ciddi durmuşum. Izlerken kendime güldüm epey. Virajlarda gazlarken çok tepkisiz kalmışım.
Değerli Otopark ekibine ve özellikle Sinan Koç' a çok teşekkür ederim. Çok hoş bir anı oldu. Çok ciddi durmuşum. Izlerken kendime güldüm epey. Virajlarda gazlarken çok tepkisiz kalmışım.
550K aboneli AutoCar kanalında 2 GÜN önce yayınlanan brz drift videosu 13K izlenme almış.
Otopark'ta 2 SAAT önce yayınlan evo videosu 17K izlenme.
Üstelik Autocar'ın videosu yabancı haber sitelerinde haber yapıldı.