Mitsubishi Evo 9 (voltex)

550K aboneli AutoCar kanalında 2 GÜN önce yayınlanan brz drift videosu 13K izlenme almış.
Otopark'ta 2 SAAT önce yayınlan evo videosu 17K izlenme.
Üstelik Autocar'ın videosu yabancı haber sitelerinde haber yapıldı.
vbo6GO.png
Kurt gibi kulakları diktik test bekliyoruz abi :D

Abi Allah razı olsun vermişsin arabanı teste bizimde gözlerimiz kulaklarımız şenlendi.

Ya ben baya genç birini bekliyodum bildiğin aile babası çıktı inşallah bizlerde o zamanda heyecanımızı kaybetmeyiz.

Birde aracın toplma maliyeti ne kadar tuttu acaba kısa bi çıtlatabilir misiniz:D

Küçüklükten beri hayranı olduğum bir araba hep ingilizce testlerini izlerdim sizin sayenizde türkçesinide izlemiş olduk efsanesiniz [emoji3][emoji3][emoji3] maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi Allah razı olsun vermişsin arabanı teste bizimde gözlerimiz kulaklarımız şenlendi.

Ya ben baya genç birini bekliyodum bildiğin aile babası çıktı inşallah bizlerde o zamanda heyecanımızı kaybetmeyiz.

Birde aracın toplma maliyeti ne kadar tuttu acaba kısa bi çıtlatabilir misiniz:D

Doğrusu ben de genç birisi bekliyordum
Hatta daha önceden arabayı toplarken ki fotoğrafları felan görünce bu abinin sanayide dükkanı var da bu işlerle uğraşıyo sandım bi baktım babam yaşlarında birisi:)