Abi çok seksi ya Allah kaza bela vermesin abiEkli dosyayı görüntüle 2430 Rodaja devam ediyorum, bitmesine 400 km kaldı. Fotoğraf çekmeyi pek beceremesem de, yollarda bir kaç fotoğraf çektim. Ekli dosyayı görüntüle 2431 Ekli dosyayı görüntüle 2429
Abi çok seksi ya Allah kaza bela vermesin abiEkli dosyayı görüntüle 2430 Rodaja devam ediyorum, bitmesine 400 km kaldı. Fotoğraf çekmeyi pek beceremesem de, yollarda bir kaç fotoğraf çektim. Ekli dosyayı görüntüle 2431 Ekli dosyayı görüntüle 2429
Çok tuttu henüz bitmedi. Bitince belli olur.Araçın fiyatıyla beraber ortalama ne kadar tuttu masraflar ?
250-300 bin arası diyorumÇok tuttu henüz bitmedi. Bitince belli olur.
allah kaza bela vermesin maşallah maşallah.arabanın güzelliğini bu resimdeki soldaki arkadaşın bakışı özetliyor
ülkemizdeki yakıt fiyatlarından dolayı gayriihtiyari aracın nekadar yaktığını sorasım geliyor
allah kaza bela vermesin maşallah maşallah.arabanın güzelliğini bu resimdeki soldaki arkadaşın bakışı özetliyor
Ahaaaaa Bomba bi test geliyorrrrrinşallah güzel bir test çekeceğiz, bu resimdeki araçta kıbrıstan paşaoğluna gelmişti
.Ekli dosyayı görüntüle 3586 Ekli dosyayı görüntüle 3587 Ekli dosyayı görüntüle 3588 Ekli dosyayı görüntüle 3589 Ekli dosyayı görüntüle 3590 Ekli dosyayı görüntüle 3591 Ekli dosyayı görüntüle 3592 Ekli dosyayı görüntüle 3593 Ekli dosyayı görüntüle 3594 Ekli dosyayı görüntüle 3595
inşallah güzel bir test çekeceğiz, bu resimdeki araçta kıbrıstan paşaoğluna gelmişti
.Ekli dosyayı görüntüle 3586 Ekli dosyayı görüntüle 3587 Ekli dosyayı görüntüle 3588 Ekli dosyayı görüntüle 3589 Ekli dosyayı görüntüle 3590 Ekli dosyayı görüntüle 3591 Ekli dosyayı görüntüle 3592 Ekli dosyayı görüntüle 3593 Ekli dosyayı görüntüle 3594 Ekli dosyayı görüntüle 3595
Sizin araç dış görünüş olarak daha iyi. Spoilersiz Evo. Ağaçsız ormana benzer bağıntıyı nasıl kurdunuz diye sormayınFena araba, benim araca benziyor. Rodaj bitti, ilk aşama ayarı özgün yaptı. Şu an e30 yakıtla 1,5 bar basıyoruz. Bir kaç yüz km sonra 2 bar ve üzeri açacagız. Az kaldı araba hazır gibi yakında sizi test çekimi rahatsız ederim. Sanırım çok eğleneceksiniz