olum dün liste attım sana batmışım diyon tablet, sokma aklıma sokmaaa maaşı almadan arabaya gömüyom sonraTablet yapıcam şimdi konsola knka beğenirsen sanada yapalım
olum dün liste attım sana batmışım diyon tablet, sokma aklıma sokmaaa maaşı almadan arabaya gömüyom sonraTablet yapıcam şimdi konsola knka beğenirsen sanada yapalım
Direksiyona çift dikiş bi deri tamamdır
Kardeş direksiyona bir deri kaplatıp korna lastiklerini yenilesen, havalandırma ızgaralarının filan kırıklarını değiştirsen biraz iç mekana çalışsan tam çiçek olur araba.
olum dün liste attım sana batmışım diyon tablet, sokma aklıma sokmaaa maaşı almadan arabaya gömüyom sonra
güzell konusalım hafta içinde o zaman . olum corsa candır be o attığım liste babamın arabada olsa en az 3bin tl idiKnk corciler bitirdi bizi cuma veya cumartesi buluşabiliriz
34 UB 0996 arabanın plakası tam olarak bu, Emirin araba değil yanibu senin araba mı? Yurtta internet felakette video kalitesizliğinden plakayı okuyamadım ama sanki uu yazıyor
Yukarda benim arabanın egzoz sesi varbu senin araba mı? Yurtta internet felakette video kalitesizliğinden plakayı okuyamadım ama sanki uu yazıyor
Çook çok öneririm eğer bütçe varsa 1.6tdilar tam bir şaka makinası çok fena yükleniyorlar ama parçaları 1.7 corsa yüklemeye göre pahalı oyüzden f/p olarak 1.7 corsa öğrenciye daha uygunBu başlığa baktıkça 1.6 tdi polo yüklemek kafama yatıyor ama bakalım..
Bu başlığa baktıkça 1.6 tdi polo yüklemek kafama yatıyor ama bakalım..
güzell konusalım hafta içinde o zaman . olum corsa candır be o attığım liste babamın arabada olsa en az 3bin tl idi
1.7 dti da çok masraf çıkarırsa aslında tdi ile aynı hesaba geliyorÇook çok öneririm eğer bütçe varsa 1.6tdilar tam bir şaka makinası çok fena yükleniyorlar ama parçaları 1.7 corsa yüklemeye göre pahalı oyüzden f/p olarak 1.7 corsa öğrenciye daha uygun
1.7 dti da çok masraf çıkarırsa aslında tdi ile aynı hesaba geliyor
Kardeşim sende bi ne arıza vereceği belli olmaz diyorsun bi de fazla masraf çıkarmaz diyorsun o zaman sen pek insan gibi kullanmıyorsun1000tlye bronz
1500tlye big turbo
1000tlyede krom boru ve intercoolerı halledip 200-220 hpler alınabilir
3,500e güzel yüklenir
1.7dti fazla masraf çıkarmıyo insan gibi kullanılırsa
Hahaha ben sürekli gazlıyorum ya temiz bitane 1.7 alırsanız fazla arıza yaşamazsınız işte bu kronik sorunlar var bitek onlar zaten diğer masrafları ucuz en pahalı masrafı yakıt pompası oda çıkma olarak 500-700 tl arasına bulunabiliyor ve hatta revizyonuda okadar tutuyorKardeşim sende bi ne arıza vereceği belli olmaz diyorsun bi de fazla masraf çıkarmaz diyorsun o zaman sen pek insan gibi kullanmıyorsun
@OguzhanC Valla kronik Corsa C sorunları dışında 1.7'nin motor tarafından ekstra bir arıza çıkaracağını zannetmem. Kronik sorunlarının başında da direksiyon kutusu geliyor. İç mekanında havalandırma ızgaraları çok kolay kırılıyor, bana da yeğenim öğretti . Tespih takılırsa vites kolunun körüğü aşınır, zamanla direksiyondaki korna butonlarının lastikleri yırtılır. Bir de soğuk havalarda deli gibi süspansiyon gıcırtısı var. Kalıcı çözümü yok Gerisi hep ilerlemiş yaşa ve kullanıma bağlı arızalar oluyor.Hahaha ben sürekli gazlıyorum ya temiz bitane 1.7 alırsanız fazla arıza yaşamazsınız işte bu kronik sorunlar var bitek onlar zaten diğer masrafları ucuz en pahalı masrafı yakıt pompası oda çıkma olarak 500-700 tl arasına bulunabiliyor ve hatta revizyonuda okadar tutuyor