Opel Corsa 1.7 DTİ

1000tlye bronz
1500tlye big turbo
1000tlyede krom boru ve intercoolerı halledip 200-220 hpler alınabilir

3,500e güzel yüklenir

1.7dti fazla masraf çıkarmıyo insan gibi kullanılırsa
Kardeşim sende bi ne arıza vereceği belli olmaz diyorsun bi de fazla masraf çıkarmaz diyorsuno_O o zaman sen pek insan gibi kullanmıyorsun:D:D:p

Kardeşim sende bi ne arıza vereceği belli olmaz diyorsun bi de fazla masraf çıkarmaz diyorsuno_O o zaman sen pek insan gibi kullanmıyorsun:D:D:p
Hahaha ben sürekli gazlıyorum ya :) temiz bitane 1.7 alırsanız fazla arıza yaşamazsınız işte bu kronik sorunlar var bitek onlar zaten diğer masrafları ucuz en pahalı masrafı yakıt pompası oda çıkma olarak 500-700 tl arasına bulunabiliyor ve hatta revizyonuda okadar tutuyor :)

Hahaha ben sürekli gazlıyorum ya :) temiz bitane 1.7 alırsanız fazla arıza yaşamazsınız işte bu kronik sorunlar var bitek onlar zaten diğer masrafları ucuz en pahalı masrafı yakıt pompası oda çıkma olarak 500-700 tl arasına bulunabiliyor ve hatta revizyonuda okadar tutuyor :)
@OguzhanC Valla kronik Corsa C sorunları dışında 1.7'nin motor tarafından ekstra bir arıza çıkaracağını zannetmem. Kronik sorunlarının başında da direksiyon kutusu geliyor. İç mekanında havalandırma ızgaraları çok kolay kırılıyor, bana da yeğenim öğretti :). Tespih takılırsa vites kolunun körüğü aşınır, zamanla direksiyondaki korna butonlarının lastikleri yırtılır. Bir de soğuk havalarda deli gibi süspansiyon gıcırtısı var. Kalıcı çözümü yok :) Gerisi hep ilerlemiş yaşa ve kullanıma bağlı arızalar oluyor.