BANA KALSA SİERRA 2.0 125 HP YAPARIM EMİREE30 yapmiyoz mu kanka [emoji23] @kerpetenemir
BANA KALSA SİERRA 2.0 125 HP YAPARIM EMİREE30 yapmiyoz mu kanka [emoji23] @kerpetenemir
Hmmm kanka Sierra elektronik sorunu yok mu yahu?BANA KALSA SİERRA 2.0 125 HP YAPARIM EMİRE
elektronik ne sorun olabilir knka projelik arabada :ASD:A:SDF söküp atarım herşeyi farları direk aküden alırım araya anahtar koyarım farlar çalışsın yeter :ASD:FASFHmmm kanka Sierra elektronik sorunu yok mu yahu?
HAYIR SAT GİTSİN RWD ALCAZ
yav arabayı satmak için foto çektim ASF:ASD:F satmaktan vazgeçicem gibi bu gidişle
sorun mu? ahahahaha arabası opel corsa 1.7 dtı olan adam daha ne kadar sorun görebilir kiHmmm kanka Sierra elektronik sorunu yok mu yahu?
EMİR TOFAŞ O ZAMANe30 olmaz ya pahalı parçaları , sierranın parçasını bulamayız @motorsinann
124mü alsakEMİR TOFAŞ O ZAMAN
knka yeter artık sorun istemiyorum ajsghasorun mu? ahahahaha arabası opel corsa 1.7 dtı olan adam daha ne kadar sorun görebilir ki
Devlet kanalı %100 Oto gibi bir programı yaparsa böyle olur İmam osurursa cemaat şey yapar derler ya hahahulan şu arayı 25e satıyodu sahini sonra galeri aldı ilk önce 50bin lira yazdılar sonra 42bine düştü şimdide 32ye düşmüş A:ASDF:ASDF yav bir araba nasıl maafedilir kanıtı budur abi , bende apaçiyimde benim arabam düzgün duruyo en azından dışardan
knk bana daha çok uyar karbüratörlü sürekli ayar yaparız, ayarı açar performans alırız, çift wober takarız124mü alsak
bu araba o programdanmı çıkmaDevlet kanalı %100 Oto gibi bir programı yaparsa böyle olur İmam osurursa cemaat şey yapar derler ya hahah
knka açık manifold yapalımknk bana daha çok uyar karbüratörlü sürekli ayar yaparız, ayarı açar performans alırız, çift wober takarız
@kerpetenemir abi satmayı düşünüyorsan o iş bende bak
açık manifold nasıl yapıcan olm karbüratörlüknka açık manifold yapalım
enjeksiyona çeviririzaçık manifold nasıl yapıcan olm karbüratörlü
Ben birkaç kişiyi dürtükliym belki alırlarkanki satmayı düşünüyorum ama bi yandanda satmak istemiyorum :ASD:F
Çok izlemiştir kesin Onlardan pek bir farkı yokbu araba o programdanmı çıkma
yada kanka yanma odasına pürmüz bağlayalım pompayıda direk verelim enjektör iptali yapalım ASD:ASDF: egzoz zamanı iptali yapalım aradan bi yerden atar egzozu sürekli yansın A:SDF:ASDF:ASFSDF:SFaçık manifold nasıl yapıcan olm karbüratörlü