dur lan dur dürtükleme A:SDF:ASD:F satmicam galiba istemiyorum şuanBen birkaç kişiyi dürtükliym belki alırlar
Ekli dosyayı görüntüle 4157
Çok izlemiştir kesin Onlardan pek bir farkı yok
dur lan dur dürtükleme A:SDF:ASD:F satmicam galiba istemiyorum şuanBen birkaç kişiyi dürtükliym belki alırlar
Ekli dosyayı görüntüle 4157
Çok izlemiştir kesin Onlardan pek bir farkı yok
karbüratörlüye büyük karbüratör takarızyada kanka yanma odasına pürmüz bağlayalım pompayıda direk verelim enjektör iptali yapalım ASD:ASDF: egzoz zamanı iptali yapalım aradan bi yerden atar egzozu sürekli yansın A:SDF:ASDF:ASFSDF:SF
turbo ? haram beygir ?karbüratörlüye büyük karbüratör takarız
port/polish yaparız
güzel bir ateşleme sistemi
çelik conta
oem subap
turboya karşıyız knk şeker çocuk işiturbo ? haram beygir ?
turboya karşıyız knk şeker çocuk işi
itb ?turboya karşıyız knk şeker çocuk işi
o şekerlik tatlı insanlara denirSen bana niye geçen şeker diyodun lan ?
KARBÜRATÖRLÜ DİYORUM S2CM BLNI
o şekerlik tatlı insanlara denir
bu şekerlik başka tiplere denir
onu bana yapakmı ?BANA KALSA SİERRA 2.0 125 HP YAPARIM EMİRE
yapalım panpa, atmosferik yüklerizonu bana yapakmı ?
Sinan usta milletin arabayı yüklüyon kendi arabana gelince ben hayatta arabamı elletmem apaçimiyimyapalım panpa, atmosferik yükleriz
ahahha yok stok her zaman iyidir, kendileri istiyorlar olmSinan usta milletin arabayı yüklüyon kendi arabana gelince ben hayatta arabamı elletmem apaçimiyim
ahahha yok stok her zaman iyidir, kendileri istiyorlar olm
sinaaann cok gazlarım benzin çok gider diye yüklemiyorsun yeme biziiiahahha yok stok her zaman iyidir, kendileri istiyorlar olm
ahahah çok belli oldu dimi ya 3 gündür yatıyor araba valla hem çıkarsam nereye gideyim ki her yer kilitsinaaann cok gazlarım benzin çok gider diye yüklemiyorsun yeme biziii
ben bu sabah zeytinburnuna gidip geldim ayakklarımı hissetmiyorumahahah çok belli oldu dimi ya 3 gündür yatıyor araba valla hem çıkarsam nereye gideyim ki her yer kilit
karşıya neden arabayla gidiyorsun be mübarek ben var ya ikseler karşıya arabayla geçmem bu sabah küçükbakkalköyde işim vardı minübüsle gittimben bu sabah zeytinburnuna gidip geldim ayakklarımı hissetmiyorum