aahahahaah apaçiliğine kurban seninOraya ne zaman gitsem kendime zor geliyorum hahaha millet cumartesi sabah sahilde midpointte kahvaltı yapar biz apaçiler modifik yaparız hahaha
aahahahaah apaçiliğine kurban seninOraya ne zaman gitsem kendime zor geliyorum hahaha millet cumartesi sabah sahilde midpointte kahvaltı yapar biz apaçiler modifik yaparız hahaha
ben yeşilçam müzikleri ve 2000 öncesi müzikler ve jazz hastası bir adamım ama ruhum apaçiUzaktan bakınca metal müzik dinleyen tipler gibisiniz yalnız
ben yeşilçam müzikleri ve 2000 öncesi müzikler ve jazz hastası bir adamım ama ruhum apaçi
hhahaha yok ya arabam tam bir akademisyen arabası olmazz, ön camda itü akademik etiketi, arkada itü ve istanbul erkek lisesi etiketi yanlardada maker club etiketleri varOoooo corsanın arka cama bi türkan şoray sticker'ı yakışır
hhahaha yok ya arabam tam bir akademisyen arabası olmazz, ön camda itü akademik etiketi, arkada itü ve istanbul erkek lisesi etiketi yanlardada maker club etiketleri var
yahu okulda rezil mi etcen sen beniolur mu ya kelebek camına şöyle bişi yakışırdı
yahu okulda rezil mi etcen sen beni
BUDURolur mu ya kelebek camına şöyle bişi yakışırdı
bir t stop murat alırsam oluryav ne rezilliği yeşilçam klasik ruhu bunu gerektirir
bir t stop murat alırsam olur
lan yapmayınnn etmeyinn girmeyin aklımaaa
lan yapmayınnn etmeyinn girmeyin aklımaaa
Tam etiket arabası.
Hobaa abi sen tam eski etiketçi tayfadanmışsın he Maşallah güzelmiş ama dadan korna ve tesisat varsa tadından yenmez
En son tavana bagaj yapmıştım bavul keman falan vardı hahdhahHobaa abi sen tam eski etiketçi tayfadanmışsın he Maşallah güzelmiş ama dadan korna ve tesisat varsa tadından yenmez
sen ne apaçiymişsin ya kardeşimEn son tavana bagaj yapmıştım bavul keman falan vardı hahdhah
sen ne apaçiymişsin ya kardeşim