annem ile gittik doktora ondan, toplu taşıma kullanamıyor şuan malesefkarşıya neden arabayla gidiyorsun be mübarek ben var ya ikseler karşıya arabayla geçmem bu sabah küçükbakkalköyde işim vardı minübüsle gittim
annem ile gittik doktora ondan, toplu taşıma kullanamıyor şuan malesefkarşıya neden arabayla gidiyorsun be mübarek ben var ya ikseler karşıya arabayla geçmem bu sabah küçükbakkalköyde işim vardı minübüsle gittim
o durum başka panpa ben tek gidiyorsun sandımannem ile gittik doktora ondan, toplu taşıma kullanamıyor şuan malesef
ahaha yok be ben arabayla anca metroya kadar giderim tek olsamo durum başka panpa ben tek gidiyorsun sandım
karfur otoparkı dimiahaha yok be ben arabayla anca metroya kadar giderim tek olsam
yarın sabah son knk sabret1 haftadır arabanın içine oturmadım
yarın sabahta 1.3le gidicez ben 1.7den bahsediyorum yavrucum yatıyo yağ eksiltmiş yarım litre , mazot ışığı yanıyo suyu az kafayı gömmüş yere duruyo ASD:ASDFA:SDF olum arabanın kafa basık gibi duruyo heralde psikolojisi bozuldu boynu bükük duruyo :ASDF:ASD:Fyarın sabah son knk sabret
ahahahhah gidici olduğunun farkında zaaryarın sabahta 1.3le gidicez ben 1.7den bahsediyorum yavrucum yatıyo yağ eksiltmiş yarım litre , mazot ışığı yanıyo suyu az kafayı gömmüş yere duruyo ASD:ASDFA:SDF olum arabanın kafa basık gibi duruyo heralde psikolojisi bozuldu boynu bükük duruyo :ASDF:ASD:F
acilen 1.7mi mutlu etmem lazım bi spoiler bi marşpiyel vede jant alalım belki gönlünü alırızahahahhah gidici olduğunun farkında zaar
hahaahah olm para harcama daha yeter civic alıcazacilen 1.7mi mutlu etmem lazım bi spoiler bi marşpiyel vede jant alalım belki gönlünü alırız
sinan gaza geldim motor bitik bitane 1.6 civic alıyorum turboluyoruz aga gt 30 x turbo böyle external wg falan çatır çatır alev atsın , sanayiden tanıdığım bi abim intercooler üretiyo custom onada bi 7 litre cooler yaptırırız üffffffffffffffffhahaahah olm para harcama daha yeter civic alıcaz
beyefendi gidir misiniz litfinsinan gaza geldim motor bitik bitane 1.6 civic alıyorum turboluyoruz aga gt 30 x turbo böyle external wg falan çatır çatır alev atsın , sanayiden tanıdığım bi abim intercooler üretiyo custom onada bi 7 litre cooler yaptırırız üffffffffffffffff
methanol kit yapalım motosiklet alırım bitane günlük onla takılırım ASDF:ASD:FSfbeyefendi gidir misiniz litfin
olm dizel arabanın mazot ışığı sönmüyor sen ona nasıl yetişeceksin, öğrenciye gelmez atmosferik takılalım tüp bağlarız
Abi aklıma bu geldi direk bu adamın mekanı mı Tesisat mı yapıyoruz arabaya fennaaa
O zaman ifşa vaktikolumu kesiyorum damarımdan apaçilik akıyorr
O zaman ifşa vakti
ahahhah olum coluğumun çocuğumun rıskını bırakırım ben burada
Oraya ne zaman gitsem kendime zor geliyorum hahaha millet cumartesi sabah sahilde midpointte kahvaltı yapar biz apaçiler modifik yaparız hahahaahahhah olum coluğumun çocuğumun rıskını bırakırım ben burada