Obaa en sevdiğim BMW'yi duyunca çok sevindim vallahimafia style
Tevzadze style yaparsın arada ama abi
Obaa en sevdiğim BMW'yi duyunca çok sevindim vallahimafia style
mafia style
tek sıkıntı araç beyaz belki tekno violete boyarım sonra
Abi hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah . Jantları orjinal BMW 5 kollu yıldız jant diye geçiyor galiba öyle yapsan daha hoş olmaz mı yada BMW'nin orjinal bir e34 jantı daha hoş durabilir hem arabada stock durur.
stok durmasını kim istiyorAbi hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah . Jantları orjinal BMW 5 kollu yıldız jant diye geçiyor galiba öyle yapsan daha hoş olmaz mı yada BMW'nin orjinal bir e34 jantı daha hoş durabilir hem arabada stock durur.
stok durmasını kim istiyor
O zaman düzborudownpipi'nin dediği gibi merso jantı takalım abi hem sağlam troll olur .stok durmasını kim istiyor
Borbet ?yok len alpina b7 bulursam alıcam bulamazsam motorsports yoksada en kötü bbs rs2
olum dur daha 5 saat önce kaporta boyaya verdik A:SDFBorbet ?
Aslında bi kaplama fena olmaz arabaya
beyaz binicem ya ruhsatla falan uğraşmak istemiyorumKardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inşallah rengi beyazmış anladigim kadarıyla güzel bir siyah renge kaplattırdın mı olur biter
hahahahhahahahahah gece gece kahkaha attım
hayırlı olsun bır gorusemedık ya senınle ve sınanla. bır ara denk getırelım artık senın cocuk gıtmeden.hahahahhahahahahah gece gece kahkaha attım
Sinanla görüşün bu hafta gelicekti galibahayırlı olsun bır gorusemedık ya senınle ve sınanla. bır ara denk getırelım artık senın cocuk gıtmeden.