Burda anlatılmak istenen şey teneklerle ayna kapaklarının uyumuydu
Usta sac jantla gez bence
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Burda anlatılmak istenen şey teneklerle ayna kapaklarının uyumuydu
Usta sac jantla gez bence
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
geçen gün kozyatagında corsa gordum merso kapaklı moda akımı baslattı adam resmen.bırde fazla gun metal renk plastı dıp var bende verımmı :*Ekli dosyayı görüntüle 6689 Ekli dosyayı görüntüle 6690 Ekli dosyayı görüntüle 6691
Ön arka tampon boyanmasına 250tl dediler bende 30tlye boya alıp kendim boyadım
Kardeş yanlışım varsa düzelt de, benim bildiğim kadarıyla siyah tamponu bayağı değerlidir bunların. Sökülebilecek gibi bir boya mı yaptın?Ekli dosyayı görüntüle 6689 Ekli dosyayı görüntüle 6690 Ekli dosyayı görüntüle 6691
bu yan sanayi tampon 90 tlKardeş yanlışım varsa düzelt de, benim bildiğim kadarıyla siyah tamponu bayağı değerlidir bunların. Sökülebilecek gibi bir boya mı yaptın?
Haa eyw, tırt tamponsa gel burun buruna vuralım arabalarıbu yan sanayi tampon 90 tl
Haa eyw, tırt tamponsa gel burun buruna vuralım arabaları
Olum berker abi arka tampona vurma duasina cikiyor yenilensin diye isteyenlere plaka veririm yolda gorurseniz sevaptir bagaj kapagina gelmeyecek sekilde temiz vuralimniye böyle bişi yapıyonuz
Olum berker abi arka tampona vurma duasina cikiyor yenilensin diye isteyenlere plaka veririm yolda gorurseniz sevaptir bagaj kapagina gelmeyecek sekilde temiz vuralim
Bu da mı 1.7'ydi??buda benden olsun bugün 5yaprak bronza geçişi yaptık yavaştan yüklüyoruz Ekli dosyayı görüntüle 6694
Bronz 5 yaprak size gider o zaman Ellerinize sağlık. Tatlı tatlı yükleyin 1.7'lerinizi..aynn hocam 1.7 buda
O değil de, şu forumda bir tane stock Corsa C GSI görmeyi çok isterdim.. =)forum ciddi ciddi corsa c kaynıyor
Cesaret edebilseydim Corsa C GSİ değil de stock benzinli oynanmamış '91 Suzuki Swift 1.3 16v GTi görecektiniz nasip değilmiş ne yapalım.Bronz 5 yaprak size gider o zaman Ellerinize sağlık. Tatlı tatlı yükleyin 1.7'lerinizi..
O değil de, şu forumda bir tane stock Corsa C GSI görmeyi çok isterdim.. =)
Bronz 5 yaprak size gider o zaman Ellerinize sağlık. Tatlı tatlı yükleyin 1.7'lerinizi..
O değil de, şu forumda bir tane stock Corsa C GSI görmeyi çok isterdim.. =)
sağlam yapılısından bi 1.7ye test yapılsa @sinan abi tarafından aslında bugün ben sinan abiye duman show yapıcaktım trakya üniye geldiğinde ama bronz yüzünden usta arabaya el koydu boş vakit yok dedi aldı arabayı elimden 1.2 polo ile gidebildik yanınaforum ciddi ciddi corsa c kaynıyor
Abi gittim dedim bu 1.7 mi beyfendi motoru bilmiyorum ama yarış aracı bu dedi hadshahdahdhadshdadhaEkli dosyayı görüntüle 6689 Ekli dosyayı görüntüle 6690 Ekli dosyayı görüntüle 6691