Selamlar öncelikle aracın maaşALLAH ' ı var . Ben aracımızın yanına bir tanede corsa 1.7 getirmek istiyorum . Bizde omega 2.5 v6 var
️ haliyle çok yakıyor lpg vs ile arabayı üzmek istemiyorum dolayısıyla lpg taktırmayı hiç düşünmüyorum ona tamamen zevkine biniyorum. Aldığımızda çok ufak tefek eksikler vardı olmasada olur eksikler vs yinede bizi 4 binlik etti. şuan biblo gibi aşşada yatıyor Yine omega garajda kalacak , ben hem al sat olayı yapmak amacıyla hemde biraz rahat gezmek amacıyla bi 1.7 almak istiyorum dediğim gibi.
dolayısıyla sizin deneyimlernizi takip ettiğimden bir kaç soru sormak istedim .
- 1.7 hevesim roll arabası olmasından ki ben okadar yüklü bi 1.7 aramıyorum bi hybrid , egzoz bi hard yzılım yeterli. Bu şekilde tahminen kmde kaç kuruş yakar . ?
- arabaya biraz hard davransak (bilinçli bir şekilde , r ye takıp anarya drift atmıyacaz ) bizim elimize parçalarını verebilirmi. (1-2-3 kesici vs gibi durumlarda) omegayı deil hafiften üzmek, galoş eldivenle binmekten özlüyorum böyle şeyleri .
- bakımları, ani gelişen arızaları üzermi.
- parça fiyatını vs sormuyorum saten .
- birde beyin arızası kronikmiş bu üste alınca Çözülüyormu. Şimdiden teşekkürler . İyi forumlar .