Peki bu duman atma meselesi nedir?
muayene giderken orjinal egzoz sistemini takıyoruzEmisyona olumsuz etkisi yokmu bunun(muayene esnasında)
Teşekkürler dostum sadece lip var 25 tllik ucuz yollutamponda sadece karlık kısmından oynama gayet sade ve şık olmuş. başarılı.
laN !! 25 mi. standart karlık 80x2 fiyatı var :/Teşekkürler dostum sadece lip var 25 tllik ucuz yollu
laN !! 25 mi. standart karlık 80x2 fiyatı var :/
nerden aldın?
laN !! 25 mi. standart karlık 80x2 fiyatı var :/
nerden aldın?
yemişim fiberini. sakal dedikleri orjinal karlık 160 tan fazla diyorum. esnek olması daha iyi zaten sürtüp duruyo önü çok alçak araba. valla benim karlıklar çok takılıyor otoparklarda. bir gün yalan olurlarsa aklımda olsun.Yalnız bu esnek plastik parça fiber değil
yemişim fiberini. sakal dedikleri orjinal karlık 160 tan fazla diyorum. esnek olması daha iyi zaten sürtüp duruyo önü çok alçak araba. valla benim karlıklar çok takılıyor otoparklarda. bir gün yalan olurlarsa aklımda olsun.
kardeş avatarımdaki arabalardan en pahalı olanı benimkiBunlar corsa cye göre ama başka arabaya nasıl takılır bilmiyorum
Aracım husisi 1.7 zevkli bir araba ama dikkatli olmak lazım çokta güvenilir bir araç değil yani araca tık yok maşallah dediğiniz anda arıza çıkarabilir@kerpetenemir arabanız hususi mi ticari olarak mı geçiyor bende düşünüyorumda corca 1.7
25 bin tl bütçe var orj pek kalmadı ama orj bulup kendi zevkime göre yapasım var ama biraz hassas olması kafamı karıştırıyor mersinliyim gaziantepte okuyorum uzun yol yapacağım yani yolda kalmak istememAracım husisi 1.7 zevkli bir araba ama dikkatli olmak lazım çokta güvenilir bir araç değil yani araca tık yok maşallah dediğiniz anda arıza çıkarabilir
25 bin tl bütçe var orj pek kalmadı ama orj bulup kendi zevkime göre yapasım var ama biraz hassas olması kafamı karıştırıyor mersinliyim gaziantepte okuyorum uzun yol yapacağım yani yolda kalmak istemem
ek9 civicte düşünüyorum ama bakalım ikisi arasında temiz aklıma yatan bulursam alacağım1.3 al kafan rahat olsun yada 25 varsa daha başka araçlara yönelebilirsin , clio rs 172 falan yada 1.5dci clio 3 , yada tarz değiştir old school takıl 190e merso yada e34 520 falan alabilirsin
ek9 civicte düşünüyorum ama bakalım ikisi arasında temiz aklıma yatan bulursam alacağım
Kardeş nasıl hususi? Tadilat projesiyle ruhsatında revizyon mu yapıldı?Aracım husisi 1.7 zevkli bir araba ama dikkatli olmak lazım çokta güvenilir bir araç değil yani araca tık yok maşallah dediğiniz anda arıza çıkarabilir