ben finaa korkuttum çoh eğleneceğük çohbenzinli benzinli sıralı 6 diyerek emirin başının etini yedim sonunda aldıeminim çok memnun kalacak

ben finaa korkuttum çoh eğleneceğük çohbenzinli benzinli sıralı 6 diyerek emirin başının etini yedim sonunda aldıeminim çok memnun kalacak
aaa ne dedin benim canımaben finaa korkuttum çoh eğleneceğük çoh![]()
didim bimmer cok masraflı cok yakar hep sorun yaratır dedim oepl candır dedim, o ne dedi bana tahmin edersin senaaa ne dedin benim canıma
edit: allah bile izin vermedi opel candır yazmam carpılmışım yazarkendidim bimmer cok masraflı cok yakar hep sorun yaratır dedim oepl candır dedim, o ne dedi bana tahmin edersin sen![]()
ahahah alsın be kanka rwd tadı bambaşka daha bırakamaz zaten emirde bilekte var her yerde yanlar odidim bimmer cok masraflı cok yakar hep sorun yaratır dedim oepl candır dedim, o ne dedi bana tahmin edersin sen![]()
Şimdi Harun Taştan düşünsünahahah alsın be kanka rwd tadı bambaşka daha bırakamaz zaten emirde bilekte var her yerde yanlar o
ya direksiyonu güzel ona laf yok ben bakım maliyeti yüksek sadece dedim gerisi dalga muhabbet yaahahah alsın be kanka rwd tadı bambaşka daha bırakamaz zaten emirde bilekte var her yerde yanlar o
bakımlar benden sorun yok ahahahaya direksiyonu güzel ona laf yok ben bakım maliyeti yüksek sadece dedim gerisi dalga muhabbet ya![]()
panpa gibi panpaaabakımlar benden sorun yok ahahaha
emirden çok sen yanlıcan gibi bence amabakımlar benden sorun yok ahahaha
hahaah hayatta yapmam emanet arabaya binmeye korkarım benemirden çok sen yanlıcan gibi bence ama![]()
hahaah hayatta yapmam emanet arabaya binmeye korkarım ben
KAHKAHA ATTIM HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAhahaah hayatta yapmam emanet arabaya binmeye korkarım ben
@motorsinann adamın dibidir.panpa gibi panpaaa![]()
şimdi onlar düşünsünŞimdi Harun Taştan düşünsün![]()
inşallah istediğim gibi sonuçlanır.Hayırlı olsun @kerpetenemir umarım beklediğin kondisyona ve duruma sokabilirsin, ayrıca 2.5 6 silindir arkadan itiş atmosferik manuel düşünülmesi dahi acayip zevkli bir kombinasyon Maşallah diyelim.![]()
ahahahhahssahhaa dur ya tamam tamam binerimKAHKAHA ATTIM HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA