aahaha abi ne az yakması 12 bin km de gelecekteki çoluğumun çocuğumun rızkını içti tirrek yabana oynuyorlar gene. tamam en az yakan sızlersınız arkadas ya
aahaha abi ne az yakması 12 bin km de gelecekteki çoluğumun çocuğumun rızkını içti tirrek yabana oynuyorlar gene. tamam en az yakan sızlersınız arkadas ya
ah canım ne uzuldum bılemezsın. 10 ortalamam var dıyorum yazı ıle on ıstanbulda bır fiil kanıtlayabılırım .goztepe - maltepe arası git gel 30 lıra cıvarı yakmıslıgım var.aahaha abi ne az yakması 12 bin km de gelecekteki çoluğumun çocuğumun rızkını içti tirrek ya
bana oynuyorlar gene. tamam en az yakan sızlersınız arkadas ya
240 lıralık alınca 660 km cıvarı gıdebılıyorum eger sakın kullanırsam.Dedi ve benzin almaya gitti...
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
240 lıralık alınca 660 km cıvarı gıdebılıyorum eger sakın kullanırsam.
ah canım ne uzuldum bılemezsın. 10 ortalamam var dıyorum yazı ıle on ıstanbulda bır fiil kanıtlayabılırım .goztepe - maltepe arası git gel 30 lıra cıvarı yakmıslıgım var.
abi benim'de 10-11 arası istanbul şehir içi ortalamamah canım ne uzuldum bılemezsın. 10 ortalamam var dıyorum yazı ıle on ıstanbulda bır fiil kanıtlayabılırım .goztepe - maltepe arası git gel 30 lıra cıvarı yakmıslıgım var.
bakın alın bu arkadaşı bırdanBen 30 lira ile 100 km civarı gidebiliyorum. Bakımdan önce gidemiyordum ama. Gaz kelebeğinin temizlenmesinden dolayı da belki farketmiş olabilir. Şuan için yakıtından biraz memmunum ama yine de daha az yaksın istiyorum. Valla satıp Sümbül alıcam
Ankara-İzmir arası uzun yolda ben 4,5 lt/100km civarlarına kadar indirmiştim tüketimi. Basmayınca benzin ne kadar buharlaşıyorsa o kadar yakıyor
35 liralık GAZ'la 100 km yapınca bayram ilan ediyom ben taunusla benzine girmiyorum kmde 1,5 lira yakıyorasdfasdfd
Valla ne yalan söylüyeyim, araba bozulur, frenler eskir, depo biter, lastik patlar kaza yaparım, gibi bir sürü hüsnü kuruntum olduğundan arabayı 90 110 arası 4000 devri geçmeyecek şekilde kullanıyorum. Daha geçen gece serviscinin biri bir anda yola fırladı. Yavaş gittiğim için yavaşlayabildim. Yine gecen gün açık kapı kazası yaşadım. Dikiz aynam koptu. o günden beri hızımı şehir içi dahada düşürdüm. Hele sokaklarda 20 km hızı gecmez oldum. Maliyet olmasın diye dikiz aynasını kendim onardım. 350 lira fiyatı var. Bu aralar, İstanbul da araba sürmekten kaçınıyorum. 20 günde 500 km yol yapmışım. O kadar korktum istanbuldan.
Arabadan zevk alıyosun ama. Ben hiç alamıyorum hele koltukları beni mahvediyor [emoji51]
Altındaki arabaya ve şoförlüğüne güvenmen gerek. Araba öyle ha diyinece bozulmaz fren o kadar kolay eskimez lastik hemen patlamaz
vallahı benı anlayan bırı cıktı cok mutluyumabi benim'de 10-11 arası istanbul şehir içi ortalamam
tovbe estafurullah bız napalım yakalımmı arabayı napalım vallahı foruma gıresım kalmadı yukarıda herıf golf paylasmıs kokluoBen 30 lira ile 100 km civarı gidebiliyorum. Bakımdan önce gidemiyordum ama. Gaz kelebeğinin temizlenmesinden dolayı da belki farketmiş olabilir. Şuan için yakıtından biraz memmunum ama yine de daha az yaksın istiyorum. Valla satıp Sümbül alıcam
tovbe estafurullah bız napalım yakalımmı arabayı napalım vallahı foruma gıresım kalmadı yukarıda herıf golf paylasmıs kokluo