Hypermiling yapmadan otobanda 6,8 litre gaz yakıyorum. Gaz litresi 2,39 liradan aldığını farzedersek :)
abi bişi dicemde benim arabaya lpg taktığımda litre bazında hemen hemen seninle aynı değerleri yakalayabilir, i10 lara cok baktım bende ama şuan tek avantajı model yeni olması kaldı, bunun içinde üste 12-15 bin arası para vermeye değermi diye bir soru oluştu aklımda

ben o yuzden turk bayragı asmam arabaya.devlet benım resmımı asmalı

Devlet senden geçiniyor kaptan affgggjf
Gel satayım sana yav 2015 tdi dsg comfortline tungsten gri sürüş konfor paketi var 32 binde 1 parça boya çamurlukta boyasız düzeltme var bak her detayını verdim

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

beyler ya konu çok amacından çıktı, geyik başlığına mı geçsek :)

sonra berker abi kıyıda köşede beni kıstırcak :D

Devlet senden geçiniyor kaptan affgggjf
Gel satayım sana yav 2015 tdi dsg comfortline tungsten gri sürüş konfor paketi var 32 binde 1 parça boya çamurlukta boyasız düzeltme var bak her detayını verdim

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
valla bende koltuk ısıtmadan kor noktaya hepsını koymuslar.yenı alacagım aracta cam tavan, gerı gorus, oto.park. adaptıf cruze,serıt takıp ve serıtte tutma arıyorum :D

abi bişi dicemde benim arabaya lpg taktığımda litre bazında hemen hemen seninle aynı değerleri yakalayabilir, i10 lara cok baktım bende ama şuan tek avantajı model yeni olması kaldı, bunun içinde üste 12-15 bin arası para vermeye değermi diye bir soru oluştu aklımda

Herşey tüketim değil, ben düşük kmli, fabrikadan garantili, başımı ağrıtmayacak, Muhattap olarak lpg ustası değilde, koskoca otomobil üreticisi bulacağım bir araba aradım. Bunu buldum. Esasen benzinli i10 alacaktım. Fakat Adam ucuza satınca lpgsi yanında bedava geldi.