Maşallah bu işte ya D segment E segment araçlar olsun trafikte istiyorum ama bu ülkede hayalden öte değil. Böyle nadir örnekleri görüncede ağzımızın suyu akıyor 🥰

Yapma yanarız.. Gidip bir omega almamak için zor tutuyorum zaten kendimi :) V6 motorlarında manuel olsaydı "geçmiş olsun" olmuştu çoktan :)

Ben yandım eller yanmasın :D Manuel olsa bence saçma sapan insanların eline düşebilirdi diyorum bende kendime o yüzden otomatik kalması iyi :D

Maşallah bu işte ya D segment E segment araçlar olsun trafikte istiyorum ama bu ülkede hayalden öte değil. Böyle nadir örnekleri görüncede ağzımızın suyu akıyor 🥰

Teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun keyifli sürüşler diliyorum

Teşekkür ederim Doktor :)

Abi & Kardeş Buluşsunlar :)

WhatsApp Image 2019-10-28 at 20.55.47.jpeg

Aracınızda yeni jant lastik te hayırlı olsun. Orjinal jantlarınızda çok güzelmiş benim tercihim orjinal olurdu ama yenileride çok yakışmış iyi günlerde kullanın.

Aracınızda yeni jant lastik te hayırlı olsun. Orjinal jantlarınızda çok güzelmiş benim tercihim orjinal olurdu ama yenileride çok yakışmış iyi günlerde kullanın.

Teşekkür ederim , elbette oem görünüm hoş fakat birazda modernlik katalım dedik :)

Bugün Jantları Şöyle Bir Elden Geçirip Yıkamak İstedim , Omegayı Mutlu Etme Çabalarım ☺️ Birde Derilere Bakım Yapmaya Başladık Arka Koltuklarımız Kaldı Temizleyip Bakım Yapıyoruz 🤫😇

B06D52B6-2D1D-41C7-8899-BAEEC830E8C6.jpeg