kahroluyorum..anlatmayın... BELKİ GERİ AÇARLAR KANALISaykodelik slime videoları bile bu kanalın yanında akıllı kalırdı.
kahroluyorum..anlatmayın... BELKİ GERİ AÇARLAR KANALISaykodelik slime videoları bile bu kanalın yanında akıllı kalırdı.
Astrayi alacak adam ile tanışmak isterim hdhfjsjfjdjÇekiliş mekilis muhabbetine araba veriyor. Yalan mu doğru mu tartışılır. Astra satılık bu arada. Bir de yeni çırak aldı onu alkışlayarak takip ediyorum
Yeşil asconayi verdi heralde çıkan kişi satıyordu en sonÇekiliş mekilis muhabbetine araba veriyor. Yalan mu doğru mu tartışılır. Astra satılık bu arada. Bir de yeni çırak aldı onu alkışlayarak takip ediyorum
adam türk halkının özeti işte o yüzden çok ünlendiDüşünüyorum da bence illiminati uyesi falan heralde. O kadar araba aldı hepsini yapmaya çalışıyor. 300 500 400 TL ye araba diye başlıklar açıyordu. Parça aldığı bir site var mebuka.com bi kere girdim koskoca otodestekcim falan çıkıyor. En son astrayi komple plastidip benzeri bir şeyle boyayacaklardi. Çırak zaten bir değişik girdi kanala. Elle tutulur mantıklı açıklaması olan hiçbir şey yok
Hocam durduk yere kız da binmesin sevdiklerim binsin yeter..@Basri Amca Astra durduk yere bayan binme garantili boyadan sonra satılır