Oto Destekçim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thestig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elini attığı hurda arabayı çalıştıran adam . Yağmur altında motor kaputu ön camı bile olmayan 131 doğanı çalıştırmayı başarmıştı . Astranın otosunu değiştirdi.

Çekiliş mekilis muhabbetine araba veriyor. Yalan mu doğru mu tartışılır. Astra satılık bu arada. Bir de yeni çırak aldı onu alkışlayarak takip ediyorum

Düşünüyorum da bence illiminati uyesi falan heralde. O kadar araba aldı hepsini yapmaya çalışıyor. 300 500 400 TL ye araba diye başlıklar açıyordu. Parça aldığı bir site var mebuka.com bi kere girdim koskoca otodestekcim falan çıkıyor. En son astrayi komple plastidip benzeri bir şeyle boyayacaklardi. Çırak zaten bir değişik girdi kanala. Elle tutulur mantıklı açıklaması olan hiçbir şey yok

Düşünüyorum da bence illiminati uyesi falan heralde. O kadar araba aldı hepsini yapmaya çalışıyor. 300 500 400 TL ye araba diye başlıklar açıyordu. Parça aldığı bir site var mebuka.com bi kere girdim koskoca otodestekcim falan çıkıyor. En son astrayi komple plastidip benzeri bir şeyle boyayacaklardi. Çırak zaten bir değişik girdi kanala. Elle tutulur mantıklı açıklaması olan hiçbir şey yok
adam türk halkının özeti işte o yüzden çok ünlendi :D

300 tl'lik doğanı ilk çalıştırma videosu ve doğanın son halinin ön tamponu sekerek gitmesi efsanedir . Angel far olayını çok sever.

Nissan Primera çekiliş ile verilecek diyorlardı ama bi baktım ki galeride satılık

Adam işinin ehli,tamirci olduğu için,motorda zaten bittiği için böyle farklı içerikte videolar yapıyor.Bu işi onun kadar agresif ve değişik yapanda fazla olmadığından,ülkemizde ünlendi.İlk videolarını izleyenlerdenim.Birçok merakımı giderdi açıkçası,bu tarz fetişleri olan insanları acayip rahatlatıyor bu kanal :D

Not:Aynı zamanda bir atmosferik motorun nasıl dayanıklı olduğununda en büyük kanıtıdır bu kanal,ya da en azından Opel'in atmosferiğinin..

Son düzenleme: