İntro güzel, fakat sunum aralarında çok boşluk var biraz daha sunum odaklı olmalı aralardaki boşluk ve sessizliklerde izleyiciler sıkılcaktır dolayısıyla o aralarda ya editlemelerle ya da editlemekten bir şeyler söyleyerek geçiştirebilirsiniz.Aracınızın rengini çok sevdim yalnız her şey iyi hoş da böyle bir araçta her şeyi CSL ele çevirip jantı düz stock M3 jantı bırakmanız gözümü tırmaladı doğrusu. Bir de sizi biraz fazla heyecanlı gördüm, iyi ki Cevat ile çekmişsiniz böylelikle hem daha rahat bir ortam oluşmuş hem de daha akıcı olmuş.Merhaba arkadaşlar bir süredir çekmeyi planladığım araç vloglarını sayfamda yayınlamaya başladım Otopark hep bizim için idol sayfalardan birisi oldu.. Yorumlarınız bu yüzden benim için çok önemli sizce başlangıç videom nasıl olmuş belirtirseniz cok sevinirim. Elbette hatalarımız vardır bunları belirtirseniz bende kendimi geliştirmeye çalışırım
İntro güzel, fakat sunum aralarında çok boşluk var biraz daha sunum odaklı olmalı aralardaki boşluk ve sessizliklerde izleyiciler sıkılcaktır dolayısıyla o aralarda ya editlemelerle ya da editlemekten bir şeyler söyleyerek geçiştirebilirsiniz.Aracınızın rengini çok sevdim yalnız her şey iyi hoş da böyle bir araçta her şeyi CSL ele çevirip jantı düz stock M3 jantı bırakmanız gözümü tırmaladı doğrusu. Bir de sizi biraz fazla heyecanlı gördüm, iyi ki Cevat ile çekmişsiniz böylelikle hem daha rahat bir ortam oluşmuş hem de daha akıcı olmuş.
Emeğinizi sevdim severek yapıyorsunuz belli ki bırakmayın TR de E46 M3 hayran kitlesi çok olan bir otomobil dolayısıyla her zaman yüksek izlenme sayılarına ulaşma ihtimaliniz mevcut.Ankara’da olsaydınız yardımcı olmak isterdim.
Bu arada plakada CAV mış yeni farkettim. Cavlıyor derler argoda aynen öyle.
KW ler biraz fazla basık gibi geldi ama belki dediğim gibi fark bir jantla daha iyi durabilir.
Sıkıntı şu önden çekerde ustalaşması gereken iki konudan biri kontra oluyor, bir de nerede kayacağını belirlemek onun haricinde arkadan tahrikli araç gibi gaz hareketleri ile kontra hamlesi birleştirilemiyor.Dolayısıyla sürücüden daha fazla input bekleyen sistem arkadan tahrik oluyor.Önden çeker araba nasıl yanlar;