Bi önceki kasa i20 için konusursak, 5 sene önce ehliyeti ilk aldığımda 1.2 atmosferik olanı 1 sene kullandım. Evet devir çeviriyor ve beni tatmin ediyordu acemi şöför olarak. Sonra dizelci babam satıp 1.4 dizelini aldı aynı arabanın. O arabayla ilk tanısmamı unutamam. Yalnız kalıp gazı ilk köklediğimde o torkun beni yapıstırması, aman Allahım ne duyguydu. Çok kısa süreliğine kafayı öyle bi kaldırıs, atmosferiğe alısmıs bünyemi kendine asık etti. Evet 120 den sonra nefesi kesiliyordu ama ara hızlanmalarda, şehir içinde ya da yokus çıkısında, tabi yerindeyse köpek gibi gidiyordu ve 100 bin km kadar gitti. Daha da kullanıyoruz yavru kurtu
Normalde benzinli araba isterim. Fakat kıyaslandığınız arabalara göre bazen benzinlisi bazen dizeli sürüş keyfi açısından daha iyi olabilir. Benim seçimim önceki kasa için net dizel i20. Evet belki benzinli daha hızlı fakat dizelinden aldığınız keyif ve zevk benzinliyi ikiye katlar.
Normalde benzinli araba isterim. Fakat kıyaslandığınız arabalara göre bazen benzinlisi bazen dizeli sürüş keyfi açısından daha iyi olabilir. Benim seçimim önceki kasa için net dizel i20. Evet belki benzinli daha hızlı fakat dizelinden aldığınız keyif ve zevk benzinliyi ikiye katlar.