Konuyu baştan sona okuyamadım ancak dikkatimi çeken 300w kasa + 500w psu eklemişsiniz. Sadece bi liste çıkardığınızı belirtmişsiniz ama şuanda F/P oranı tavan olan ve şuanda kullandığım (Temmuz başında aldım) Zalman Z3 Plus modelini öneririm. İleriye dönükte yatırım olur. Kendinden 5 fanı var ve 600w, Psu sertifikalı.
Bu kasayla kullandıklarım;
i5 7400
Gtx 1060 6gb
240 ssd + 750 hdd
Msi B250M Gaming Pro
Çatır çatır soğutuyor ve Psu'dan yana hiçbir sıkıntı çekmedim. 7 saat Pubg, Asseto vs. oynadığımda bile ısınmadan sorun yaşamadım. Parçalarda zaten sıkıntı oluşturcak uyumsuzluk ve ısınma sorunu yok ancak kasanın üzerindeki Low/High fan kontrol butonu bile boşa koymamışlar. Donanımı sonuna kadar kullanıyor.
Ayrıca arkadaşlarında belirttiği gibi işlemciden kısıp SSD'de almak çok mantıklı bir hareket olacaktır. Yine H110 serisi yerine biraz bütçeyi zorlayıp B250 serisine geçebilirseniz ileriye dönük çok çok faydalı olur. H110 ve işlemci zaten giriş seviyesi parçalar, kısa süre sonra değiştirmek istediğinizde hiç olmazsa tekrar anakarta masraf yapmazsınız.
Nacizane tavsiye edebileceğim sistem;
Msi B250M Gaming Pro 2400mhz Anakart (Kendinden ses kartlı ve ısınma yok. Ayrıca Gaming Mouse hediyeli. Ortalama fiyatı 60-70TL)
İntel G4400
Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133mhz CL14
En uygun 1050Ti 4gb
120 veya 240gb WD Green SSD
WD 1 TB Hdd
Zalman Z3 Plus 600w Kasa
Vatandan topladım ve 2700'e geldi. Eğerki Exa, Sinerji vs. gibi yerlerden sipariş verirseniz çok rahat 2500'lü rakamlara inebilir.
zalman ın o kasayı eklemiştim aslında bi k arkadaş 600 abartı olur diyince düşürdüm, sizin listede iyiymiş. Bakacağım teşekkürler