Peugeot 208 gti by peugeot sport test yazısı

vwgti

Profesör
15 Eyl 2016
103
298
1,535
Uzun bir aradan sonra herkese selamlar. Yoğunluktan birkaç yıldır foruma pek uğrayamıyordum. Geçirdiğimiz zor günlerde karantinanın da etkisiyle vaktimiz var şu an güncelleme yapmak istedim. Aracımı hala aktif olarak kullanmaktayım ve 78.000 km'de şu an. İlk günkü heyecan ve keyifle kullandığım otomobilimle uzun vadeli kullanım ile ilgili sorularınız olursa seve seve cevaplarım. Yakıt tüketimi son 10.000 km nin ortalaması 6.2. Kısa ve uzun farlara philips'in orjinal ledlerini taktım. Arka camlar kendiliğinden karartmalıydı fakat ben ön yan camlara da aynı koyulukta film yaptırdım. Onun dışında herşey ilk günkü gibi.
 

Levent Bursalioglu

Levent Bursalıoğlu
Profesör
22 Eyl 2016
86
324
1,260
26
Alanya
Marka
Ford
İyi günler dilerim bir süredir araç arayışı içindeyim, alternatiflerimden biride 208 gtı by peguot . Benim size sormak istediğim bir konu var, boyum 1,87 civarında Sinan abinin testte oturuş pozisyonuna bir eleştirisi vardı sizce sorun yaşar mıyım boyumun uzunluğu nedeni ile. Biliyorum oturup denemek lazım ama çevremde sadece standart 208 ler var onlarda ki ile benzer mi oturuş pozisyonu sizin aracınızda ki fikriniz var mı?
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım