Saat

9721703825458.jpg

@Sailor kaptan gittim bugün, Bektaş diye bir kuyumcunun yanındaymış. Görmemek imkansız zaten Doğubank'ın orada. İstediğim saate ödeme tipine göre 980-1050 lira fiyat verdiler. Konyalı'da Seiko yokmuş, Orient arayan varsa oraya bakabilir ama ilgimi çeken bir model göremedim.
Bakırköy'de Edip saat 1000 lira dedi ama kesin alıyorum dersen bir şeyler yapacağım daha dedi o da herhalde max 900'e iner. Hepsiburada da Şamil saat diye bir yer 716 liraya satıyor. Fark az değil aslında ama bir yerde çok güvenilir bir yer, diğer tarafta adını sanını bilmediğim bir yer, ne yapsam bilemedim.

Edip'te bir solar gösterdi adam etiketi 1900 küsur lira, ilk etapta 1200 dedi, o da 1100 seviyelerine inebilir.

Düşünme evresine geçtim. İyi paralar ama saatlerde kaliteli.
Benim bahsettigim yerde solarlar 800 idi sende girmissin zaten.valla gonlun ne isterse diyeyim ben presage serisinden almistim

Aliexpress'de 3-5 tane çok sağlam saat markası var, bir markanın çakmasından çok kendi markaları ve çok iyi ürünleri var.
Skmei, Shark bildiğim 2 tanesi, günlük ücretsiz çekiliş haklarına çok koyuyorlar modellerinden. shark saatte 200-300 tl lik bile saatler var ve çok başarılı.

Bi de bazı facebook gruplarında gizli aliexpress satıcıları paylaşılıyor. Telif hakları sebebi ile adam direk dükkan açamıyor. whatsapp üzerinden katalog yolluyor, seçtiğin replika saatin özel linkini paylaşıyor. Ve alanlar tüm aksamları çalışan çok iyi kalitede replikalar olduğunu söylüyor.
Biliyor musun o facebook grupları :D

9721703825458.jpg

@Sailor kaptan gittim bugün, Bektaş diye bir kuyumcunun yanındaymış. Görmemek imkansız zaten Doğubank'ın orada. İstediğim saate ödeme tipine göre 980-1050 lira fiyat verdiler. Konyalı'da Seiko yokmuş, Orient arayan varsa oraya bakabilir ama ilgimi çeken bir model göremedim.
Bakırköy'de Edip saat 1000 lira dedi ama kesin alıyorum dersen bir şeyler yapacağım daha dedi o da herhalde max 900'e iner. Hepsiburada da Şamil saat diye bir yer 716 liraya satıyor. Fark az değil aslında ama bir yerde çok güvenilir bir yer, diğer tarafta adını sanını bilmediğim bir yer, ne yapsam bilemedim.

Edip'te bir solar gösterdi adam etiketi 1900 küsur lira, ilk etapta 1200 dedi, o da 1100 seviyelerine inebilir.

Düşünme evresine geçtim. İyi paralar ama saatlerde kaliteli.

Ben Şamil Saat’ten ucuz bir swatch aldım.Gayet güzel geldi tavsiye ederim.Tek sıkıntı yurtiçiyle yollaması :D Ama fark baya fazla alınır internetten.

Ben Şamil Saat’ten ucuz bir swatch aldım.Gayet güzel geldi tavsiye ederim.Tek sıkıntı yurtiçiyle yollaması :D Ama fark baya fazla alınır internetten.
Hesapta olmayan bir masraf çıktı maalesef. Şuan için bekleme durumuna geçtim ben de. :)

Bu arada, o Seiko bayinin Kanyon'da da yeri varmış. Eminönü'ne gitmektense oraya gitmek daha kolay diyecek varsa diye yazayım dedim.

P8147136-759x500.jpg

Şöyle bir saat markası varmış çok pahalı ama tasarımları çok iyi
Bi de Alman olsun çamurdan olsun :D

Hayallerimi bırakayım şu köşeye ilk önce;
https://www.chrono24.com.tr/hublot/king-power--id8096378.htm
https://www.chrono24.com.tr/hublot/big-bang-ceramic-case--id5087234.htm
https://www.chrono24.com.tr/hublot/...6500-big-bang-unico-circa-2015--id8192910.htm

Şimdilik saat kullanmıyorum. Şunu da çok iyi biliyorum; bir saate asla 500 liradan fazla vermem. Bu da beni doğal olarak hayallerini kurduğum saatlerin birebir imitasyonlarına yahut G-Shock modellerine itiyor.

Doğrusu; hayatım boyunca hiç oturup adam akıllı saat almayı, bakmayı düşünmemiştim. Fakat şu an bir şeyler alasım var limitler dahilinde.

Bu saatlere güç yetmez ya ama yinede almak istersen kaliteli replika saat satan yabancı bir adam var kuvarsitwatch diye arattır biraz araştır netten,türkiyedeki replikacıların saatlerine benzemiyo saatleri mekanizmalarına kadar yazıyo tabi fiyatıda ona göre bizim burdakiler dışını yapıyo ama içine yine en ucuz mekanizma olan miyoto mekanizma koyuyolar oda hemencecik bozulu veriyor, gerçi bizimkilerde çinden alıyoda, g shock konusundada bir adet var saatim memnunum genel olarak ama arkadaştada aynı sorun var kordonuna pislik doluyo ve hamamda dahi çıkaramadım bilginiz olsun :)