Bende sendenim bizim arabadan anlamıyoruz bilemedimnasıl anlıyorsunuz cidden şaşırıyorum bana da iza edin. 1 sene boyunca lukoil'den aldım. zararını görmedim. yararı var mı bilmem. bir sene shell nitro kullandım zararını görmedim. yararı var mı bilmem. 2 aydır bp,opet,shell ortaya karışık alıyorum hala bir fark görmedim. psikolojik olarak nitro diyorum. ismi güzel![]()
şuan nitro oktan olarak 98 oktana en yakın yakıt olarak biliyorum aracınız 98 oktan diyorsa 95 oktan alıyorsanz bir nebze performans değişir haliylearabayı yakından tanımayı falan boşverin bunlar goy goy 3 senedir aynı arabayı kullanıyorum herşeyini bilirim de size ne anlatacağım;
bulgaristan'dan 98 oktan benzin aldım. pompa üzerinde bayrak işareti vardaha alırken anlıyorsunuz bir şeyler var. o benzini aldım araba kendine geldi. ne bereketli benzin onunla depo rekorumu kırdım ve hep basa basa gittim sınırı geçtikten sonra. biz burada net kazıklanıyoruz. yazıyorum buraya. araba zaten normalde öncelik olarak 98 oktan diyor. depoya onu koyunca harbiden yürüdü be
elal dedim elal
![]()
ilk tercihim o genelde ama 98 ile alakası yok. türkiye'deki benzinin oktanı oldukça düşük 92 olduğuna dair iddialar bile var.şuan nitro oktan olarak 98 oktana en yakın yakıt olarak biliyorum aracınız 98 oktan diyorsa 95 oktan alıyorsanz bir nebze performans değişir haliyle
oktan arttırıcılara güvensem denicem birgünilk tercihim o genelde ama 98 ile alakası yok. türkiye'deki benzinin oktanı oldukça düşük 92 olduğuna dair iddialar bile var.
motor ustası olma yolunda ilerleyen bir kardeşim asla kullanmayın demişti. ona güvenerek hiç yeltenmiyorum bile @motorsinannoktan arttırıcılara güvensem denicem birgün
zaten Türkiye'de 98 yok leagl olarak. illegalini bilemem. Tam da bunu yazmıştım birkaç post önce. 95 oktan olarak geçen benzinin zaten oktanının yüksek olmadığı 92 civarı olduğu iddia ediliyor. Bunun aslı astarı nedir bilemem ancak yurtdışından aldığım(mız) benzin ile her zaman daha çok mesafe kat ediyoruz.Şu an alınan 98'lerin 95, 95'lerin de 93 oktan olduğu yönünde duyumlar alıyorum sürekli. Gerçeklik payı nedir bunun bilen var mı?
92 yanmaz ya o kadar değildir inşallah. Bir arkadaşım anlattı Almanya'dan gelen akrabasının E46 3 30i sinde depo kapağında 98 oktan koyunuz diye yazdığını neden bizde 98 yok anlamıyorumzaten Türkiye'de 98 yok leagl olarak. illegalini bilemem. Tam da bunu yazmıştım birkaç post önce. 95 oktan olarak geçen benzinin zaten oktanının yüksek olmadığı 92 civarı olduğu iddia ediliyor. Bunun aslı astarı nedir bilemem ancak yurtdışından aldığım(mız) benzin ile her zaman daha çok mesafe kat ediyoruz.
arabanda stage2 yazılım olsa veya sonradan tamamen performans odaklı motor yapılmış olsa oktan arttırıcı depoya dökersin de stock araba da gereksiz bir hareket olur abi @Renard
Seninki kara tren kardeş. Kompresör oranı artmıştır.Lan ben geçen litresi 3 liraya merdiven altı mazot aldım , araba kesiciye girmeye başladı duman azaldı ahahahahahahahha
nasıl anlıyorsunuz cidden şaşırıyorum bana da iza edin. 1 sene boyunca lukoil'den aldım. zararını görmedim. yararı var mı bilmem. bir sene shell nitro kullandım zararını görmedim. yararı var mı bilmem. 2 aydır bp,opet,shell ortaya karışık alıyorum hala bir fark görmedim. psikolojik olarak nitro diyorum. ismi güzel![]()
ahhashs olm manyak mısın birde başımıza enjektör çıkarmaLan ben geçen litresi 3 liraya merdiven altı mazot aldım , araba kesiciye girmeye başladı duman azaldı ahahahahahahahha